Leizure Sunday: Οκτώ items που θα σου προσφέρουν άνεση στις εμφανίσεις σου στην πόλη

Ξεχωρίσαμε τα απαραίτητα προϊόντα, μιας και σιγά-σιγά πιάνουν οι ζέστες, κάνοντας μια βόλτα στο The Mall Athens.  

Κάθε αλλαγή εποχής σηματοδοτεί και την αφορμή για ανανέωση. Μπορεί φέτος ο καιρός να συνεχίζει να είναι αφερέγγυος, ωστόσο, εμείς οφείλουμε να προετοιμαστούμε για τις βόλτες μας στην πόλη, κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Με δεδομένο ότι θέλουμε να μπούμε σε πιο ανάλαφρο mood, έχοντας στην άκρη του μυαλού μας το καλοκαίρι, επισκεφθήκαμε το The Mall Athens, προκειμένου να κάνουμε την δική μας έρευνα αγοράς, γύρω από τις ανοιξιάτικες κολεξιόν, τα trends και φυσικά τα πιο updated items, που ταιριάζουν σε μια leisure βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Άλλωστε, γνωρίζουμε ήδη, πως είτε πρόκειται για παντελόνια και φούτερ, είτε για παπούτσια και αξεσουάρ, ένας είναι ο must προορισμός. Αν θέλεις να ανανεώσεις και εσύ το στυλ σου, λοιπόν, συνέχισε να διαβάζεις διότι πιο κάτω θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για μία leisure ανοιξιάτικη βόλτα.

 

mall1

 

Χαλαρό σορτσάκι για να μπαίνουμε σε καλοκαιρινό mood

Η εκκίνηση της περιήγησής μας, ξεκίνησε από το κατάστημα Intersport, εκεί όπου βρεθήκαμε μπροστά σε μια ποικιλία από αθλητικά και leizure items, ό,τι πρέπει δηλαδή για τώρα που ανοίγει ο καιρός. 

Με τον υδράργυρο άλλωστε, να ανεβαίνει, αφήσαμε στην άκρη τα πιο χοντρά υφάσματα και εστιάσαμε σε εκείνο το ρούχο, που θα μας συντροφεύει στις πιο ζεστές ημέρες μας. Ο λόγος για ένα ελαφρύ σορτσάκι, ανοιχτού χρώματος.

 

mall2

Intersport, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, τηλ. 210 6300020

 

Βόλτα χωρίς παπούτσι, Μάρτης χωρίς Σαρακοστή

Η επόμενη στάση μας, ήταν στο πολυαγαπημένο κατάστημα Foot Locker, που αποτελεί σταθερή αξία ανεξαρτήτως ηλικίας, ειδικά αν διαθέτεις αθλητικό πνεύμα. Το παπούτσι GEL-NYC της ASICS μάλιστα, μαγνητίζει κάθε επισκέπτη με την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ προσθέτει σιγουριά ότι κάθε βήμα της βόλτας σου μιας και είναι εντελώς ανάλαφρο και απολαυστικό.

 

mall3

Foot Locker, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, τηλ. 211 1984391

 

To γιλέκο είναι πάντα επίκαιρο

Μπορεί να μην το φοράς μέσα στον ακραίο καύσωνα του καλοκαιριού, ωστόσο, ένα στυλάτο γιλέκο έχει πάντα θέση στις leisure επιλογές σου, ειδικά στα 3/4 των εποχών του χρόνου. Και αυτό, διότι ακόμη και εάν το πρωί έχει πάντα ήλιο, μια κυριακάτικη βόλτα στην πόλη έχει εύρος μέχρι και το βράδυ, όταν ενδεχομένως εύχεσαι να είχες πάρει μαζί σου κάτι που να σε κρατάει ζεστό. Και εδώ, έρχεται η λύση του γιλέκου, που μπορείς να το βρεις στα καταστήματα The North Face, ακόμα και αν πρόκειται να το φορέσεις πάνω από το κοντομάνικο. Εμείς τουλάχιστον έτσι κάναμε.

 

mall4

The North Face, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, τηλ. 210 6179371

 

Το μακρυμάνικο έχει πάντα γούστο

Σε συνέχεια της προηγούμενης αγοράς μας, παραμένουμε σε αναζήτηση ενός πιο ζεστού item, που όμως δεν περνάει απαρατήρητο και προσδίδει ταυτόχρονα στυλ και «τσαχπινιά» στην εμφάνισή μας. Στο κατάστημα Nike φυσικά, είναι δεδομένο ότι θα βρεις τεράστια ποικιλία σε sportswear και running είδη, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτει και stylish επιλογές. Εμείς ξεχωρίσαμε την μακρυμάνικη μπλούζα, με λαχανί χρώμα για τις Κυριακές εκείνες, που δεν θα έχει και τόση ζέστη στην πόλη.

 

mall5

Nike, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, τηλ. 211 1996731

 

Η υπεροχή του Denim

Και κάπου εδώ, οι βασικές μας ανάγκες για τις πιο κρύες βόλτες είχαν σχεδόν καλυφθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει, ωστόσο, ότι είχαν σβηστεί εντελώς από τη λίστα μας. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο κατάστημα The Athlete's Foot  είχε φτάσει η στιγμή να αφοσιωθούμε ξεκάθαρα στο στυλ μας, αλλά δεν προχωρήσαμε στην αγορά κάποιου παπουτσιού καθώς το μάτι μας κέντρισε ένα Levi's denim μπουφάν.

Η μόδα μπορεί να εξελίσσεται, κάποια πράγματα όμως, είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζουν πως το ρετρό και τα 90's, θα πουλάνε πάντα. Και τι πιο 90's από το ίδιο το denim;

 

mall6

The Athlete’s Foot, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, τηλ. 210 6105939

 

Η φόρμα παντελόνι είναι η επιτομή της casual Κυριακής

Υπάρχει κανείς που θα βρεθεί σε μια καφετέρια Κυριακή πρωί και δεν θα παρατηρήσει ότι ο περισσότερος κόσμος φοράει τη πιο άνετη φόρμα του; Μην σου πω ότι το ίδιο συμβαίνει και το απόγευμα ή ακόμη και το βράδυ. Οι φόρμες έχουν κατακτήσει πλέον, τον κόσμο της μόδας, με το απαλό τους ύφασμα και τον φουλ casual χαρακτήρα τους, γι’ αυτό και πλέον έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα «σύνορα» της γυμναστικής.

Μια φόρμα-παντελόνι, λοιπόν, είναι η επιτομή του leisure ντυσίματος και στο κατάστημα Superdry έχεις μια τεράστια γκάμα να διαλέξεις. Εμείς, ταλαντευτήκαμε λίγο είναι η αλήθεια ανάμεσα στη σκοτεινή ή την ανοιχτόχρωμη επιλογή, γι’ αυτό και προχωρήσαμε και στις δύο επιλογές.  

 

mall7

Superdry, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, τηλ. 210 6199907

 

Ένα πουκάμισο με στυλ

Ένα ρούχο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα, είναι το χακί μακρυμάνικο πουκάμισο με στενή γραμμή. Πρόκειται για ένα item που ταιριάζει τέλεια με ένα t-shirt, είτε μαύρου είτε λευκού χρώματος και φυσικά, με το αγαπημένο σου jean, υπογραμμίζοντας το ανάλαφρο στυλ που θέλεις να πετύχεις. Ένα τέτοιο πουκάμισο μπορείς να βρεις στο κατάστημα Quiksilver.

 

mall8

Quiksilver, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, τηλ. 210 6198381

 

Ρούχα με φαντασία για κλείσιμο

Αρκετά όμως με τις συνηθισμένες επιλογές, καιρός για λίγη δημιουργία και χιούμορ. Στην τελευταία μας στάση βρεθήκαμε στο ισόγειο του The Mall Athens και συγκεκριμένα στο κατάστημα Maco για να δημιουργήσουμε τη δική μας στάμπα. Είναι δεδομένο πως κάτι θα έχεις στο μυαλό σου, ωστόσο, αν ξεφυλλίσεις τα άλμπουμ όλο και κάποιο σχέδιο ή quote θα βρεις να εμπνευστείς.

 

mall9

Maco, στο ισόγειο του The Mall Athens, τηλ. 210 6300402

 

Μάλιστα, μετά τις αγορές μας, εκμεταλλευτήκαμε την ενέργεια του The Mall Athens «Free Movie Monday», και επιβραβεύσαμε τους εαυτούς μας με μία προβολή ταινίας στα Village Cinemas εντελώς δωρεάν. Μάθε λοιπόν και εσύ, πως κάθε Δευτέρα με αγορές άνω των 70€/ανά επισκέπτη και ανά απόδειξη, μπορείς να επισκεφθείς το Γραφείο Πληροφοριών του The Mall Athens και να λάβεις ένα δωρεάν εισιτήριο για μια κινηματογραφική προβολή στα Village Cinemas @The Mall Athens, σε οποιαδήποτε mainstream ταινία Δευτέρας.

 

mall10

 

Μην χάνεις άλλο χρόνο, διότι οι leisure βόλτες στην πόλη έχουν ήδη ξεκινήσει και εσύ δεν έχεις παρά να φορέσεις τα πιο comfy n’ stylish items, αλλά και την πιο όμορφη διάθεσή σου. Το μόνο που χρειάζεται για να είσαι καθ’ όλα έτοιμος λοιπόν, είναι μία μικρή «απόδραση» στο The Mall Athens.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved