5 λάθη που κάνουν οι 30άρηδες με το στιλ τους

Δώσε προσοχή και πάρε ιδέες.

 

Έφτασες στα τριάντα και αυτό από μόνο του είναι κάτι που σε βάζει σε σκέψεις καθώς μοιάζει σαν εχθές που έκλεινες τα είκοσι. Είναι εκείνη η ηλικία που σκέφτεσαι που έχεις φτάσει στη ζωή σου και πού θα ήθελες να είσαι. Είναι πολλά αυτά που συλλογίζεσαι και ανάμεσα σε αυτά τα πολλά είναι το στιλ σου. Και εμείς είμαστε πάντα εδώ για εσένα για να σε βοηθήσουμε να έχεις το καλύτερο στιλ στα thirty σου. Πάμε να δούμε.

4 τρόποι για να φαίνεσαι πιο ψηλός

1. Ξέχνα τα σχολικά ρούχα

Τώρα αν έχεις ακόμη ρούχα από το σχολείο ή που μοιάζουν σχολικά αρχικά μπράβο γιατί μάλλον είσαι σε φόρμα, ωστόσο μέχρι εκεί. Είναι εύκολο να νιώθεις άνετα με ορισμένα πράγματα, αλλά το στιλ και η εμφάνισή σου θα πρέπει να εξελίσσονται, καθώς μεγαλώνεις.

2. Προσωπικό στιλ

Ένα άλλο λάθος που κάνουν οι άντρες στα τριάντα τους είναι ότι δεν ξέρουν ποιο είναι το στιλ τους. Εάν είσαι απογοητευμένος που πρέπει να καταλάβεις τι να φορέσεις σε αυτή την ηλικία, αυτή μπορεί να είναι η ρίζα του προβλήματος. Πότε θα μάθεις;

 

 

3. Σακίδιο πλάτης

Μόνο αν κάνεις κάμπινγκ. Κοίτα όταν είσαι γύρω στα τριάντα, δεν έχεις λόγο να θυμάσαι τη σχολική σου τσάντα. Τα ρούχα και το γούστο σου ελπίζουμε να έχουν αλλάξει από τις ημέρες του σχολείου. Επιπλέον, τα σακίδια τσαλακώνουν τα πουκάμισα και κάνουν την πλάτη σου να ιδρώνει.

Oι πιο καλοντυμένοι ηθοποιοί όλων των εποχών

4. Τζιν

Τα τζιν, σε αντίθεση με τα chinos ή άλλα παντελόνια, φθίνουν πολύ πιο γρήγορα με την πάροδο του χρόνου. Μια κλασική ποιότητα στα παντελόνια σου είναι αναγκαία. Αλλά επειδή τα στιλ των προηγούμενων δεκαετιών δεν ήταν καθόλου διαχρονικά, καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα για τα τζιν.

5. Παπούτσια

Καλό θα ήταν να φοράς σαγιονάρες ή σανδάλια σε μέρη όπως στην παραλία. Τα παπούτσια είναι ένα βασικό κομμάτι για να μπορέσεις να αναδεικνύεις το στιλ σου. Να φοράς τα αθλητικά σου αν θέλεις, ωστόσο φρόντισε να είναι πάντα καθαρά. Είναι πολύ βασικό αυτό, ό,τι παπούτσι και να φοράς πρέπει να είναι καθαρό.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved