Όταν η αγάπη σου για το NBA πηγαίνει το στυλ σου σε άλλο επίπεδο

Αν ξενυχτάς συχνά για να δεις τα αγαπημένα σου «αστέρια» του NBA σε δράση, αν μεγάλωσες με το όνειρο να πρωταγωνιστήσεις στα παρκέ ή αν απλώς έζησες στα 90s, δηλαδή τη «χρυσή» εποχή του ΝΒΑ, τότε αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Για εσένα που είσαι ένας αφοσιωμένος NBA lover και δεν βαριέσαι στιγμή να συζητάς για οτιδήποτε έχει να κάνει με το μπάσκετ.

Σου έχουμε, λοιπόν, τα καλύτερα νέα, την κατάλληλη εποχή, δηλαδή τώρα που χρειάζεται να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου για τον χειμώνα που πλησιάζει. Διότι το αγαπημένο σου brand, New Era, κυκλοφόρησε τη συλλογή NBA Collection. Και όπως μπορείς να καταλάβεις από την ονομασία της, τα πάντα γύρω από αυτήν έχουν να κάνουν με το NBA.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που εκτός από το NBA, θέλεις να αφοσιωθείς και στην εμφάνισή σου αυτήν τη σεζόν, συνέχισε να διαβάζεις -και μας ευχαριστείς μετά!

Τελικά, πόσο πάθος έχεις για το στυλ και την γκαρνταρόμπα σου;

Άνοιξε την ντουλάπα σου και ρίξε μία ματιά στα ρούχα σου. Σε ενθουσιάζουν, όπως ένας αγώνας μπάσκετ; Νιώθεις για το στυλ σου το ίδιο πάθος, όπως για το NBA; Αν δεν αγαπάς αυτά που φοράς, δηλαδή τα outfit που σε συνοδεύουν παντού και μέσα από τα οποία εκφράζεσαι, ώρα να δώσεις μία πιο athleisure ή για την ακρίβεια, μία περισσότερο μπασκετική «πνοή» στην γκαρνταρόμπα σου.

Την ασίστ που χρειάζεσαι για να σκοράρεις με το στυλ σου, θα στη δώσει η New Era με την NBA Collection. Διότι μία ματιά στα items που περιλαμβάνει, αρκεί για να σε παθιάσει και να σε εμπνεύσει!

Τζάκετ, hoodies, βερμούδες, άνετες φόρμες και καπέλα με έντονα χρώματα και large logos με έμπνευση από την ιστορία του NBA και τις πόλεις που το καθόρισαν -από τη Βοστόνη μέχρι τη Νέα Υόρκη και από το Σικάγο ως το Μπρούκλιν, το Λος Άντζελες και το Μέμφις: Η νέα συλλογή NBA της New Era έχει τον sportish χαρακτήρα και την απλότητα που επιβάλλει το σύγχρονο, athleisure στυλ.

nba2

 

Η μαγεία του να μπορείς να σκοράρεις non-stop με το στυλ σου

Αν κάπου εδώ διερωτάσαι πού θα φορέσεις τα items από τη νέα NBA Collection, σκέψου απλώς πού μπορεί να σε πάει η αφοσίωση σου για το μπάσκετ. Προφανώς παντού.

Τα ρούχα που δημιούργησε τώρα η New Era, λοιπόν, έχουν σχεδιαστεί με στόχο να αποτελούν passe-partout «συμμάχους», που σου χαρίζουν στυλ, άνεση και έναν τρόπο έκφρασης ανεξαρτήτως περιστάσεων. Θα τα φορέσεις, λοιπόν, στο παρκέ, το τσιμέντο, την έξοδό σου, ακόμη και το γραφείο.

 

nba3

 

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις, έχεις πολλούς λόγους για να πάρεις την ασίστ που σου δίνει η NBA Collection της New Era. Άλλωστε, είτε είσαι fan του μπάσκετ, είτε όχι, το sportish style είναι στη μόδα, το ίδιο και το στυλ των 90s. Πάνω από όλα όμως, το ζητούμενο από τη μόδα σήμερα είναι η άνεση. Και όταν αυτή έρχεται μαζί με τη δυνατότητα της αυτοέκφρασης, τότε πώς να μην σκοράρεις παντού με το στυλ σου;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved