Θα φορούσες ρολόι που περιέχει σεληνιακή σκόνη;

Όταν μάλιστα έχει δώσει τις ευλογίες της η NASA, η επιτυχία αναμένεται διαστημική.

Ορισμένα πολυτελή ρολόγια είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη και αυτό είναι ένα κυριολεκτικό κομπλιμέντο στην περίπτωση του νέου Col&MacArthur LUNAR1 622 που είναι διαθέσιμο για κάθε φαν του διαστήματος.

Το εγκεκριμένο από τη NASA ρολόι τεχνολογίας έχει μερικά πράγματα που δεν τα έχει το μέσο ρολόι. Περιέχει δηλαδή πραγματική σεληνιακή σκόνη από έναν μετεωρίτη που έπεσε στην Βορειοδυτική Αφρική το 2017. Το εξαιρετικά cool ρολόι, το οποίο κοσμείται με το λογότυπο της NASA στο πίσω μέρος της θήκης, είναι το δεύτερο από τη συλλογή INTERSTELLAR της ωρολογοποιίας και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας από την MSG Meteorites.

 

lunari1

 

Εκτός από την κλασσική, υπάρχει μία premium έκδοση του ρολογιού, που διαθέτει αυτόματη κίνηση από την παγκοσμίως γνωστή Swiss Sellita, ένα ανιχνεύσιμο τσιπ με ειδικά δεδομένα (δηλαδή, το όνομα του ιδιοκτήτη, τον σειριακό αριθμό και μια λεπτομερή ανάλυση για μετεωρίτες), με τη θήκη κατασκευασμένη από τιτάνιο. Το ρολόι είναι ένα ακόμη άλμα προς τα εμπρός για την Col&MacArthur, δήλωσε ο ιδρυτής Sebastien Colen.

lunari2

«Από την αρχή της Col&MacArthur το 2013, το όραμά μας ήταν πάντα να φέρουμε επανάσταση στην ωρολογοποιία. Σήμερα, με το LUNAR1,622, έχουμε κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα προς αυτό το όνειρο», είπε ο Colen.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved