Πώς ο James Bond μπορεί να σου διδάξει το καλοκαιρινό ντύσιμο

Μερικές συμβουλές από τον δάσκαλο.

Η κομψότητα και το προσεγμένο του ντύσιμο αποτυπώνονται στο μυαλό και δεν ξεχνιούνται εύκολα. Επειδή λοιπόν κάθε άνδρας θα ήθελε να υιοθετήσει κάτι από το μυστηριώδες ύφος του James Bond, ο ενδυματολόγος Jany Temmime σού δίνει τις κατάλληλες συμβουλές.

Το καλοκαίρι του άνδρα έχει τις δικές του σφραγίδες του στυλ

Όσον αφορά το ανδρικό στυλ, δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα άνδρα από τον James Bond. Έχουν δημιουργηθεί πολυάριθμα άρθρα που εξετάζουν την ντουλάπα του Βρετανού πράκτορα, ενώ αρκετά blogs είναι αφιερωμένα στα κοστούμια του.

 

 
 

Ο James Bond είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο στιλάτους κινηματογραφικούς χαρακτήρες και καταφέρνει να βγάλει εις πέρας τις αποστολές του στις ταινίες, παραμένοντας στην κυριολεξία ατσαλάκωτος.

Aς το παραδεχτούμε, όλοι οι στιλάτοι άνδρες ανέκαθεν ήθελαν να μοιάσουν στον γοητευτικό James Bond. Η κομψότητα και το προσεγμένο του ντύσιμο αποτυπώνονται στο μυαλό και δεν ξεχνιούνται εύκολα. Παρακάτω ο ενδυματολόγος Jany Temmime δίνει συμβουλές ώστε το «ισχυρό» φύλο να υιοθετήσει το μυστηριώδες βλέμμα του εντυπωσιακού κυρίου.

 

 
 

Η κομψότητα και το προσεγμένο του ντύσιμο αποτυπώνονται στο μυαλό και δεν ξεχνιούνται εύκολα. Επειδή λοιπόν κάθε άνδρας θα ήθελε να υιοθετήσει κάτι από το μυστηριώδες ύφος του James Bond, σας δίνουμε  συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να μοιάσετε στον ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ και την επιτομή του ανδρικού στυλ μέσα στο καλοκαίρι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved