Με ποιο τρόπο πρέπει να διαλέξεις το επόμενο ανδρικό πορτοφόλι σου

Μπορεί να ακούγεται απλό ζήτημα αλλά δεν είναι.

Μπορεί η επιλογή πορτοφολιού να ακούγεται εύκολη υπόθεση αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι αρκετά περίπλοκο.

Το πορτοφόλι ίσως να μην είναι από τα πρώτα αξεσουάρ που θα επιλέξεις για να είσαι ελκυστικός, αν το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το περιεχόμενο του. Από την άλλη όμως η επιλογή πορτοφολιού είναι κάτι που πρέπει να μελετήσεις.

 

 

Tι πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις πορτοφόλι...

Το υλικό, το μέγεθος, το είδος κουμπώματος και το χρώμα – αυτές είναι οι πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να προσέξεις κατά την αγορά ενός ανδρικού πορτοφολιού. Η αγορά ενός κατάλληλου πορτοφολιού είναι κάτι που μπορεί να σε αναδείξει τελικά.

Εδώ θα βρεις μερικά από τα πιο ωραία ανδρικά πορτοφόλια:

 

 

 

Είναι γεγονός ότι δεν χρειάζεται καμία επίδειξη χρημάτων ή κάποιου είδους πολυτέλειας για να είναι το στυλ σου ελκυστικό. Απλά έξυπνες επιλογές. Το να επιλέξεις σωστά ένα πορτοφόλι είναι πολύ σημαντικό για τον άνδρα.

Το πορτοφόλι μπορεί να είναι ένα κατάλληλο δώρο

Ένα τέτοιο δώρο θα αρέσει και στον πατέρα σου, στον παππού σου ή και στο άλλο σου μισό. Ωστόσο, προτού θα μπορέσεις να το χαρίσεις, πρέπει να επιλέξεις το σωστό μοντέλο. Οπότε, ποιο ανδρικό πορτοφόλι να πάρεις; Ιδού η απορία.

 

 
 

Αν θέλεις ένα ελκυστικό στυλ, καλύτερα δώσε έμφαση σε κάτι άλλο που έχεις για δεδομένο, όπως τα παπούτσια. Αν θέλεις όμως να αναδείξεις την κάθε λεπτομέρεια τότε πρέπει να έχεις και το κατάλληλο πορτοφόλι.

Το πορτοφόλι είναι μια τέλεια ιδέα για δώρο για έναν άνδρα, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Δες εδώ μερικά από τα πιο όμορφα πορτοφόλια:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved