10 «αόρατα» καλτσάκια για τα καλοκαιρινά παπούτσια

Η σωτήρια λύση για όσους αγαπούν το «ξυπόλητο».

Τώρα που ο καιρός άνοιξε -λέμε τώρα- και έχουν κατέβει τα καλοκαιρινά από τις ντουλάπες, αξίζει να κάνουμε μία τεράστια αναφορά στο κομμάτι του παπουτσιού. Είτε σ’ αρέσουν τα boat shoes, είτε τα low trainers, είτε οι πανάθλιες εσπαντρίγες, δεν σημαίνει πως σώνει και ντε πρέπει να τα φορέσεις ξυπόλητος.

Παρότι με το ξυπόλητο νιώθεις το πόδι σου να αναπνέει και να μην ασφυκτυεί από την ζέστη, δεν μπορείς να αγνοήσεις το νούμερο ένα πρόβλημα που έρχεται ολοταχώς: την δυσοσμία. Ακόμη και αν οι πατούσες σου δεν είναι σαν του Φρόντο Μπάγκινς, ο ιδρώτας δεν πρόκειται να φέρει θετικά αποτελέσματα. Το δέρμα θα κρατήσει την δυσοσμία και κάθε φορά που θα ξαναβάζεις τα παπούτσια, θα αυξάνονται και οι μύκητες.

Αν λοιπόν μέχρι τώρα εκτιμούσες τις κάλτσες, ώρα να γνωρίσεις και αυτές που είναι πιο χαμηλές από τον αστράγαλο και φροντίζουν να ντύσουν το πόδι σου όπως ακριβώς πρέπει. Μην ανησυχείς λοιπόν για το αν θα φανεί η κάλτσα με το boat shoe. Άστην απλά να κάνει τη δουλειά της και να περιποιηθεί το πόδι προστατεύοντάς το από τον ιδρώτα.

Σε πείσαμε; Έχουμε και προτάσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved