Το χίπικο στυλ του Jason Momoa είναι για άνετους τύπους

Γιατί δεν είναι μόνο το κοστούμι που προσδίδει κύρος.

Θα μπορούσες να πεις ότι ο Jason Momoa είναι ένας σύγχρονος χίπης. Πίσω από τους macho ρόλους που έχει υποδυθεί κατά καιρούς, όπως εκείνος του Conan ή του Khal Drogo ή ακόμη και του Declan Harp στο Frontier, ο Momoa είναι τόσο απλός όσο φαίνεται. Και δεν το καταλαβαίνεις μόνο από τις συνεντεύξεις του, αλλά και από όλα εκείνα τα περίεργα που κάνει κατά καιρούς. Όπως είχε συμβεί στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Πέρα όμως από τα τσεκούρια και τα ξεκοιλιάσματα, αυτός είναι ο Momoa της καρδιάς μας. Ένας άνετος τύπος που κατεβάζει μπίρες και είναι περισσότερο γνωστός για το χιούμορ του παρά για κάποια αιμοδιψή φύση του. Μπορεί να ταράξει τα νερά -κυριολεκτικά- σαν Aquaman, αλλά το πιο πιθανό είναι πως μετά τα γυρίσματα θα πάρει τα παιδιά του να πάει για camping. Είναι τόσο γήινος και προσιτός, που τον καταλαβαίνεις μέχρι και από το στυλ του.

Momoa Glamping Escape 0002 Layer 4

Σπάνια θα δεις τον Momoa με κοστούμι. Δεν είναι πως δεν τα εκτιμά, απλά του αρέσει τα ρούχα που του δίνουν ελευθερία κίνησης. Προτιμάει τα cargo pants, τα t-shirts με σχετικά μικρό V στον λαιμό και έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μπότες - το καταλαβαίνεις και από τις φωτογραφίες του GQ. Το τελευταίο, επειδή παραμένει active. Ορειβασίες, ποδήλατα και πολλά άλλα που τον βοηθούν να χτίζει την φυσική του κατάσταση. Μάλιστα έχει δηλώσει πως έχει αδυναμία στα Timberland. Δεν θέλει μάλλινες ζακέτες, αλλά προτιμάει τα jackets και κυρίως τα δερμάτινα. Και λογικό το λες γιατί έχει μία άγρια φύση που δεν ταιριάζει στο μέσο Χολιγουντιανό καλόπαιδο της πόλης.

jn

Κυρίως όμως, δεν είναι το στυλ του αυτό καθαυτό αλλά η άνεση που βγάζει. Ο Momoa θα μπορούσε να βρίσκεται στην Ικαρία και να πίνει μπίρες μαζί μας. Μακριά από ήρωες, Κάλεσαρ και εμπόρια γούνας. Ένας καλός φίλος που έχει στην ντουλάπα του urban επιλογές και που δηλώνει ότι η ζωή είναι εξίσου καλή ακόμη και όταν δεν έχεις καλοσιδερωμένο κοστούμι.

Momoa Glamping Escape 0004 Layer 2

Και όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει. Είναι ο Khal Drogo άλλωστε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved