6 παπούτσια που καλό είναι να υπάρχουν στην ντουλάπα σου

Ή στην παπουτσοθήκη σου. Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.

Μην δεις τα παρακάτω παπούτσια σαν αφορμή για να αναποδογυρίσεις τις τσέπες σου. Αποτελούν επένδυση για κάθε σου εμφάνιση, έχοντας κερδίσει την εμπιστοστύνη κάθε άντρα που έκανε την σωστή κίνηση να τα προτιμήσει. Και τώρα θα στηρίξουν και σένα.

 

1. Το κλασσικό το μαύρο Oxford

shoe1

Η σταθερή αξία για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του. Η κλασσική επιλογή που συνοδεύει το πόδι σου από το πρωί που πηγαίνεις στο γραφείο, μέχρι το βράδυ που έχεις κλείσει τραπέζι στο εστιατόριο με το κορίτσι. Τόσο θρυλικό που εκλαμβάνεται περισσότερο ως αξεσουάρ παρά ως παπούτσι.

 

2. Το Wingtip το εκλεπτυσμένο

shoe2

Μακριά από τα κλασσικά και με μία νότα παραπάνω στυλ, έρχεται το wingtip. Κυρίως σε καφέ χρώμα για να συνοδέψει πουκάμισα, σακάκια και ό,τι άλλο εκλεπτυσμένο έχεις στη ντουλάπα σου. Θεωρείται λίγο πιο classy επιλογή από το Oxford και δεν απογοητεύει σε καμία εμφάνιση.  

 

3. Η άκρως φιλική Chelsea μπότα

shoe3

Και αυτό γιατί μας άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμασταν την μπότα. Στο ντύσιμο τουλάχιστον. Είναι η  μπότα που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να στηρίξει επάξια το στυλ σου είτε φοράς την ζακέτα, είτε αν είσαι όλη μέρα με το κοστούμι. Και ναι αυτό το  λες βολικό παπούτσι.

 

4. Η σταθερή αξία του loafer

shoe4

Τώρα μάλιστα που ο καιρός ανοίγει, προτίμησε εκείνα που κυκλοφορούν σε σουέντ ύφασμα και μπορούν να συνδυαστούν με τα chinos και τα μονόχρωμα πουκάμισά σου. Το loafer είναι ένα στιλάτο παπούτσι που θα σε κάνει να δείχνεις σαν σταρ του σινεμά. Ακόμη και αν δεν είσαι.

 

5. Το βολικό derby

shoe5

Tα derby shoes ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία παπουτσιού που έρχονται να στηρίξουν όσους έχουν βαρεθεί το πάνινο. Ιδανικό για εκείνους που αγαπούν τις casual εμφανίσεις, αλλά ταυτόχρονα και τις προσεγμένες λεπτομέρειες στο ντύσιμό τους.

 

6. Το τίμιο sneaker

 shoe6

Όσα και να πούμε για το υπερατού παπούτσι δεν αρκούν. Μας μεγάλωσε. Μας στηρίζει μέχρι και σήμερα. Διαχρονικό, στιλάτο και πάει με  όλα. Το χρειάζεσαι, το θες. Ένα ζευγάρι στη ντουλάπα σου δεν είναι έξοδο. Είναι επένδυση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved