Το μπλέιζερ τζάκετ είναι ρούχο υπερατού

Γιατί πρέπει να έχεις τουλάχιστον ένα στην ντουλάπα σου.

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μακάρι να είχαμε την ευχέρεια και τα φράγκα, να μπορούμε να αγοράζουμε αυτό που θέλουμε αναλόγως την περίσταση. Κανείς δεν έχασε ποτέ με το να διαλέξει κάτι που να του ταιριάζει και να τον αναδεικνύει. Όμως στην Ελλαδίτσα του 2017, που ο ΕΝΦΙΑ δεν λέει να φύγει και οι φόροι συνεχώς μεγαλώνουν, απαιτούνται σοφές επιλογές. Αν είναι να αγοράσεις κάτι, φρόντισε να σου μείνει και να σε εξυπηρετήσει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Καλωσόρισε λοιπόν το μπλέιζερ τζάκετ.

Η «βελούδινη»  έκδοση του, φοβίζει αρκετό κόσμο. Πολλοί άντρες θεωρούν πως με ένα μπλέιζερ θα είναι overdressed για την δουλειά ή την έξοδο. Να όμως που το τζάκετ έρχεται να στηρίξει όλα όσα σε τρομοκρατούσαν προηγουμένως. Το μπλέιζερ τζάκετ δεν έχει κανόνες. Δεν ταιριάζει αποκλειστικά με πουκάμισο και γραβάτα. Παρουσιάζει μία πιο εκλεπτυσμένη πλευρά του εαυτού σου. Που δείχνεις ότι είσαι άνετος αλλά συνάμα προσεγμένος. Το συνδυάζεις τόσο με t-shirt και jeans, όσο και με chino ή cargo pants. Μην το φοβάσαι. Είναι εδώ για να σε κάνει λίγο καλύτερο.

Κάτι ξέρουν άλλωστε και οι μεγάλοι οίκοι μόδας που ξεκινούν να παρουσιάζουν τις ανοιξιάτικες κολεξιόν τους. Βρες αυτό που σε εκφράζει και κάνε τον άνετο συνδυασμό σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved