Τίμιο ταξιδιωτικό στυλ α λά Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ξέχνα το δίχαλο, την «πατατούκα» και τα αθλητικά από τα Jumbo.    

Πολύ κόσμος όταν μπει στη διαδικασία να ταξιδέψει για κάποιον ανεξήγητο λόγο νιώθει πως μπορεί να σπάσει όλες εκείνες τις αλυσίδες της μόδας που τον κρατούν φυλακισμένο. Φίλε μου, όπως κάθε μέρα, έτσι και όταν όλοι πάμε «ταξιδάκι» καλό είναι να τηρούμε κάποιους κανόνες. Αλλιώς τράβα πήγαινε στο γραφείο σου με σκισμένη στον κώλο φόρμα. Το κάνεις; ΟΧΙ δεν το κάνεις.

Έτσι, λοιπόν, έχουμε δει φίλους να σκάνε σε διακοπές στις Κυκλάδες με καραβοτσακισμένη παντόφλα και μπλουζίτσα “Ι love Paros” (με στάμπα λαδιού από σουβλάκι). Πατατούκες από το λύκειο και φόρμες από τη «λαϊκή» έχουν βρει τον ρόλο τους ξανά για ένα τριήμερο σε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα Κορινθίας –λες και δεν πηγαίναμε να χαλαρώσουμε αλλά να σκάψουμε για να περάσουμε σωλήνες της ΕΥΔΑΠ. Για να μη μιλήσουμε για την άλλη την λαίλαπα: ταξιδιωτικό σάκοι από φτηνά σούπερμαρκετ που μπορούν να καταδικάσουν αυτόματα όποιον τις κρατάει σε αιώνια «μπακουριάση».

david beckham 2

Επειδή άλλοι άνθρωποι παίρνουν από λόγια ενώ κάποιοι άλλοι καταλαβαίνουν μόνο με εικόνες σας παρουσιάζουμε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τον ποδοσφαιριστή που έχει καταφέρει τα τελευταία είκοσι χρόνια να αποτελεί έναν σταρ σχετικά με το ανδρικό στυλ. Όπως βλέπεις ο Becks όταν ταξιδεύει το κάνει με απλό, τίμιο αλλά παράλληλα πολύ στυλάτο τρόπο.

Προσεκτικό layering, επιμελώς ατημέλητο look και προσοχή στην λεπτομέρεια: σκούφος για να μην χρειάζεται να φτιάχνεις μαλλί πρωί πρωί και «αντρίκοι» δερμάτινοι σάκοι. Διότι όταν ταξιδεύεις πρέπει να διατηρείς το στυλ αλλά παράλληλα να νιώθεις άνετα. Δεν χρειάζεται να είσαι φόρμαλ ούτε όμως και να είσαι χυμαδιό, πάντα υπάρχουν μάτια που σε βλέπουν. Όπως μπορείς να δεις και στην παρακάτω φωτό ακόμα και όταν επιλέξει το πιο απλό ντύσιμο στον κόσμο (μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα, άσπρα σνίκερς) το κάνει με το σωστό τρόπο. Τον τρόπο του David Beckham. Ο Ντέιβιντ είναι πάντα κομψός ακόμα και όταν ταξιδεύει, γίνε και εσύ σαν τον Ντέιβιντ λοιπόν, μπορείς.

david beckham sweats 1 1



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved