Η ροζ κάλτσα είναι για τους γενναίους

Μην την φοβάσαι, δεν δαγκώνει.

Η αλήθεια είναι πως η πολύχρωμη κάλτσα ήταν πάντα ένα μεγάλο ταμπού. Οι άντρες ανά εποχές,  είχαμε μόνο ένα στόχο στο στυλ: να συνδυάζουμε το χρώμα της κάλτσας με εκείνο του παντελονιού. Οπότε, η λογική έλεγε πως παίζαμε κυρίως με άσπρο, μαύρο και σκούρο μπλε και ήταν πολλοί λίγοι όσοι επιχειρούσαν το αδιανόητο. Να ταιριάξουν το ντύσιμο τους με πολύχρωμες κάλτσες.

MTM1OTc2MzEzMDk2ODcwMzY2

Να λοιπόν που οι τάσεις της  μόδας ευνοούν όχι μόνο τα χρώματα αλλά και τα σχέδια. Βρισκόμαστε στην εποχή που τόσο η πολύχρωμη ρίγα στην κάλτσα όσο και το πουά, όχι μόνο δεν είναι απαγορευμένα, αλλά χρησιμοποιούνται ως αντίθεση για το γενικότερο στυλ σου. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που βλέπουμε κοστούμια από διάσημους ιταλικούς οίκους, να συνοδεύονται με πολύχρωμες κάλτσες. Το μόνο απαγορευτικό βρίσκεται στα σχέδια. Αν δηλαδή είσαι γενναίος για να βάλεις πράσινη και μπλε πουά κάλτσα, είσαι εξίσου τραγικός αν οι κάλτσες σου έχουν πάνω φιογκάκια ή τον Μίκι Μάους. Υπάρχουν και όρια.

pink groomsmen socks

Κάπου εδώ, έρχεται στο προσκήνιο και η ροζ κάλτσα. Είχε κάνει την αρχική της εμφάνιση στα 70s αλλά θεωρήθηκε ντεμοντέ και η «κυριαρχία» της δεν έμελε να κρατήσει. Να όμως που φαίνεται να έχει κάνει την επιστροφή της και να συνδυάζεται με τα περισσότερα κοστούμια, ειδικά όταν αυτά είναι σκουρόχρωμα. Δεν σε κάνει καραγκιόζη. Σε κάνει εφευρετικό. Θα μπορούσαν να είναι γαλάζιες ή και πράσινες. Το ροζ όμως, το απαλό ροζ, είναι ένα χρώμα για όλους τους γενναίους εκεί έξω που δεν φοβούνται την μόδα. Ψάξε το ζευγάρι σου και κάνε την δοκιμή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved