Ο Tom Hardy με πλαστικά αυτάκια στο κεφάλι;

Μα συνάντησε τον Μίκι Μάους, αφού.

O Tom Hardy συνεχίζει το ανέμελο ταξίδι του στον κόσμο των παιδιών. Οκ, μπορεί να ακούστηκε κάπως το παραπάνω, αλλά το λέω εντελώς αθώα. Την πρωτοχρονιά διάβασε ένα παιδικό παραμύθι για τις ανάγκες παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής, ενώ τώρα βρέθηκε στη Disneyland στο Παρίσι για την προώθηση του «Star Wars: Season Of The Force».

Και όλα αυτά από τον τύπο που πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο σκοτεινές σειρές της σεζόν, το Taboo, από αυτόν που μπορεί να αποκτήσει διαστάσεις βουνού για τις ανάγκες των ρόλων του και, τέλος πάντων, από τον τύπο που δεν δίστασε να πλακωθεί με τους πάντες και τα πάντα στα γυρίσματα του «Mad Max». Η Charlize Theron ακόμα έχει να λέει για την εφιαλτική συνεργασία τους.

Και οκ, στην Disneyland πήγε, δεν περιμέναμε να κάνει μία από τις πάντα προσεγμένες στυλιστικές επιλογές του, από αυτές που τον έχουν καταστήσει έναν από του πιο καλοντυμένους ηθοποιούς. Ωστόσο, ο θεούλης δεν παρέλειψε να έχει το απαραίτητο αξσουαρ για αυτή την πολύ ειδική περίσταση, τη συνάντηση του με τον τύπο που ελέγχει όλη την Disney φάση, τον Μίκι Μάους. Έτσι λοιπόν, ο Βρετανός ηθοποιός πόζαρε για την τυπική αναμνηστική φωτογραφία φορώντας ένα ζευγάρι πλαστικά αυτιά σαν αυτά του Μίκι.

tom hardy disney style 2

Μία ακόμα ένδειξη για το πόσο κουλ και άνετος είναι αυτός ο τύπος, που αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν είναι ένας τυπικός σταρ του κινηματογράφου. Συνέχισε, σε γουστάρουμε και ας προκαλείς πολλά σοβαραφανή φρύδια της κινηματογραφικής βιομηχανίας να υψώνονται αμήχανα επειδή ακριβώς ξέρουν ότι δεν μπαίνεις εύκολα σε καλούπια.

tom hardy disney style 3

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved