Όλα όσα έψαξε ο κόσμος στο πορνό την χρονιά που έφυγε

Το 2016 ήταν ένα κακό έτος. Αλλά όχι για το πορνό.

Ότι το πορνό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, είναι μία πραγματικότητα που δεν υπάρχει λόγος να αρνούμαστε. Μας αρέσει να βλέπουμε πορνό. Πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Και όχι από μία φορά. Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το κείμενο, δισεκατομμύρια κόσμος σε όλο τον πλανήτη βλέπει και από ένα βίντεο. Ή και περισσότερα.

Το PornHub, αυτή η μαγική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να μας κάνει ευτυχισμένους, μάζεψε όλα τα στατιστικά του 2016. Τα δικά μας στατιστικά. Το τι ψάξαμε, ποιες ψάξαμε αλλά και πόσες ώρες κάτσαμε ψάχνοντας και βλέποντας τα βίντεο του PornHub. Και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Αγαπάμε να βλέπουμε γυναίκες με γυναίκες

Τι; Όχι; Ακόμη και αν η δική σου απάντηση είναι όχι, σίγουρα δεν συμφωνεί με την πλειοψηφία των χρηστών του PornHub. Αυτό που στην ουσία είδαμε για το 2016, είναι μία επιβεβαίωση για τις ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε γυναίκες. Παραμένουν σταθερή αξία σαν το παλιό καλό κρασί.

pornhub insights 2016 fhm 2

Η Kim Kardashian δεν θα πεθάνει ποτέ

Το ότι η Lisa Ann είναι στην πρώτη θέση, είναι κάτι που δεν μας προκαλεί εντύπωση. Κάποιοι από εμάς μεγάλωσαν με την Lisa Ann. Δεν μας προκαλεί έκπληξη ούτε η Mia Khalifa που ειδικά την τελευταία χρονιά παρουσίασε τις περισσότερες από τις νέες «ταινίες» της. Αυτό όμως που αδυνατούμε να καταλάβουμε, είναι το χάλκινο μετάλλιο που κερδίζει η Kim. Ο κόσμος είτε έψαξε μανιωδώς για το περίφημο sex tape της, είτε ήλπιζε πως θα έβρισκε κάτι ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, η Kima στιγμάτισε την τσόντα απανταχού στον πλανήτη.

pornhub insights 2016 fhm 3

Γυναίκες ή κορίτσια; Και τα δύο

Στο κομμάτι του Όσκαρ Καλύτερης Κατηγορίας, οι λεσβιακές ταινίες βγαίνουν και πάλι νικηφόρες. Αυτό θέλει ο κόσμος, αυτό έδειξε και το PornHub. Η κατηγορία Teen(18+) δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που βρίσκεται στην κορυφή. Απορούμε όμως γιατί τα καρτούν συνεχίζουν και έχουν τόσο μεγάλη πέραση.

cat

Τι έψαξαν αυτές και τι ψάξαμε εμείς

Το κάθε φύλο έχει την δική του αγαπημένη αναζήτηση σωστά; Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Στίφλερ. Οι αναζητήσεις με την λέξη κλειδί «milf» ήταν και οι αγαπημένες του αντρικού κοινού, εν αντιθέσει με εκείνες των γυναικών που η λέξη ήταν  «lesbian». Σε κάθε περίπτωση, ρίξτε μία ματιά στην τέταρτη αγαπημένη κατηγορία τους. Για όσους λένε πως το μέγεθος δεν μετράει.

3 pornhub insights 2016 year review gender searches

Και ένα σύνολο

Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει, είναι πόσο πολύ αγαπάμε το πορνό; Γιατί ναι, κάνουμε αναζητήσεις, πληκτρολογούμε λέξεις κλειδιά, αλλά πόσο πολύ αποτελεί κομμάτι της ζωής μας; Η απάντηση είναι τόσο, ώστε να φτάσαμε στο σημείο να δούμε περίπου 93 δισεκατομμύρια βίντεο και να ξοδέψουμε συνολικά, περίπου 5 δισεκατομμύρια ώρες. Δες παρακάτω και πιο αναλυτικά.  

pornhub insights 2016 fhm 1

Το PornHub προσφέρει ακόμη περισσότερα στατιστικά για όσους ενδιαφέρονται στη σελίδα του. Άντε και του χρόνου να τα πάμε ακόμα καλύτερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved