Τη μεγαλύτερη μπάλα των Χριστουγέννων την παίζει ο Εργένης

Αρκεί να ακολουθεί μερικά από τα συστηματάκια που προτείνει η Γωγώ Φούντα.

Με τα Χριστούγεννα να είναι σχεδόν μία εβδομάδα μακριά, προσπαθείς τίμια να μπεις σε εορταστικό mood, παρά τα 12ωρα που χτυπάς στο γραφείο και την (πιθανή) έλλειψη γυναίκας από το πλευρό σου.

Κι αν για το πρώτο δεν μπορώ να κάνω και πολλά, για το δεύτερο σου έχω μερικές λύσεις της τελευταίας στιγμής, που μπορεί να μη σου αποφέρουν τα μέγιστα (τη γυναίκα που θα παντρευτείς ξερωγω), αλλά ένα σεξάκι θα στο εξασφαλίσουν. Γιατί ok, μπορεί να αντιμετωπίζεις τους προσωπικούς σου δαίμονες και κάθε βράδυ να σέρνεσαι μέχρι την πόρτα του σπιτιού σου, με μοναδικό στόχο το κρεβάτι σου αλλά εκείνες τις 2-3 ρημαδοημέρες που κάθεσαι θα τις διασκεδάσεις και θα τις χαρείς. 

 

  • Παίρνοντας ως δεδομένο ότι όλο και κάπου θα είσαι καλεσμένος, θα πρέπει να προσέξεις πολύ την κατανάλωση αλκοόλ. Ακόμα κι αν δεν έχεις πάρει αμάξι -εύγε νέε μου- δε σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις κουρούμπελο και τελικά να καταντήσεις περίγελος. Κράτα ένα μέτρο, πίνε νερό και… μην τα ανακατέψεις. Στην μάχη των πιωμένων, ο λιγότερο μεθυσμένος είναι που θα βγει νικητής. Δηλαδή, ΕΣΥ!

 Δες κι αυτό: ΝΙΩΣΕ: Αυτά είναι τα 4 είδη φωτογραφιών που δεν θέλουμε να ανεβάζετε στα Social

  • Δώσε πόνο στο ντύσιμο. Η βραδιά είναι ξεχωριστή και άρα κι εσύ. Μην εμφανιστείς με το ίδιο μπλουζάκι που φοράς στη δουλειά και όχι με τα γνωστά σου σταράκια. Ένα πουκάμισο δεν έχεις; Ένα παντελόνι τσίνο βρε αδερφέ. Βγάλε το fashion icon που κρύβεις μέσα (βαθιά, ξέρω) και δώσε άλλον αέρα στην εμφάνισή σου. Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες το κοιτάζουν τα ντύσιμο. Σε αντίθεση με σένα που επικεντρώνεσαι στο γδύσιμο. Fair enough.

 giphy downsized 10

 

  • Mην πάρεις μαζί τον προβληματικό φίλο σου: Μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνει τραγικό πέσιμο, να μεθύσει και να πλακωθεί και τελικά η μπάλα να πάρει εσένα τον κακομοίρη που πίνεις ειρηνικά την πίνα κολάντα σου. Επίσης, μην πάρεις μαζί τον ωραίο φίλο σου. 

Και αυτό: 5 πράγματα που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ όταν με βγάζεις για φαγητό

 

  • Χόρεψε: Εντάξει δεν είπαμε να είσαι και ο Βαγγέλης Σειληνός αλλά ένα σπάσιμο γοφού θα πρέπει να το ρίξεις. Μην κάθεσαι σαν αγγούρι ρε παιδί μου. Άσε λίγο ελεύθερο τον εαυτό σου. Οι έξω καρδιά τύποι είναι αυτοί που παίρνουν τη γυναίκα στο τέλος. Από την άλλη, και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν ενδείκνυται. 

 dancinggggg

 

  • Κλείνω με κάτι βασικό και αυτονόητο: Εννοείται ότι δεν παίρνεις μαζί άτομο του αντίθετου φύλου. Δε σε έχω για αφελή.


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved