6 εντελώς ΑΚΥΡΑ πράγματα που μπορούν να καψουρέψουν μια γυναίκα

Άβυσσος η ψυχή τους...

Εμείς οι γυναίκες είμαστε περίεργοι άνθρωποι και απαιτούμε ειδικό χειρισμό. Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις έστω και γι’ αστείο πιστέψει ότι κάποια στιγμή στη ζωή σου θα καταλάβεις τι θέλουν οι γυναίκες, να σε ενημερώσω ότι μάλλον έχεις ξεχάσει να υπολογίσεις το πολυδαίδαλο (καλό;) μυαλό μας το οποίο τείνει να ξεφεύγει αρκετές φορές από τα συνηθισμένα και κάπως παρωχημένα.

Για να μην παρεξηγηθώ, όντως η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών θέλει σπιτάκι, αντρούλη και παιδάκια-η ηλικία συνήθως διαφέρει όχι ο στόχος-αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν την έχουμε και την προσωπική μας διαστροφή. Με λίγα λόγια, όπως εσένα μπορεί να σου αρέσει η γυναίκα η ιδρωμένη που αναδύει μία όχι και τόσο ευχάριστη μυρωδιά, έτσι κι εμείς έχουμε τα φετίχ μας, τις δικές μας ιδιαιτερότητες οι οποίες καλώς ή κακώς παίζουν μεγάλο ρόλο στις μεταξύ μας σχέσεις. Εγώ λοιπόν ρώτησα γυναίκες οι οποίες μου εξομολογήθηκαν όλα εκείνα τα μικρά και (για σένα) αδιάφορα πραγματάκια, τα οποία είναι ικανά να μας… καψουρεύουν μέχρι αηδίας!

 

  • Κάνε ουλές και σημάδια: όσο περισσότερη καταστροφή τόσο το καλύτερο. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, οι άντρες που φέρουν χαρακιές και τα σχετικά, δε δίνουν και την αίσθηση του καλού παιδιού, αλλά αυτό είναι κάτι αδιάφορο διότι εμείς ως γνωστόν πηγαίνουμε εκεί που δεν πρέπει ή εναλλακτικά δεν μας σπέρνουν. Και μην ξεχνάς: πάντα πίσω από κάθε σημάδι, θα πρέπει να υπάρχει και η σχετική ιστορία ανατριχίλας, έτσι για να αποκτά νόημα και το εγχείρημα.

  • Γίνε μάστορας: Δεν έχεις ουλές και είσαι αρκετά ευαίσθητος για να θέσεις τη σωματική σου ακεραιότητα σε κίνδυνο; Γίνε μάστορας! Βάλε τη γνωστή σαλοπέτα και κάνε ότι φτιάχνεις πράγματα. Πάρε και ένα κουτί-ξέρεις από αυτά που βάζουν μέσα εργαλεία, μη σε πουν και άσχετο-και πιάσε δουλίτσα. Γενικά να ξέρεις ότι δεν υπάρχει πιο διεγερτικό θέαμα από έναν άντρα που κάνει στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο, αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς.

oytefshs

 

  • Ζέχνε μπύρα: Κοίτα, εγώ διαφωνώ αλλά δεν είναι λίγες εκείνες που σε ποθούν λίγο πιωμένο. Η μπύρα δεν είναι απαραίτητη. Μπορείς να κάνεις εναλλαγή με ουίσκι, κρασάκι ή  τελοσπάντων ό, τι τραβάει η όρεξή σου. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι αν έπρεπε να επιλέξω να μυρίζεις ποτό ή σουβλάκι, μάλλον θα επέλεγα το πρώτο.

Δες και αυτό: Τα 4 είδη φωτογραφιών που δεν θέλουμε να ανεβάζετε στα Social

  • Γίνε γκαφατζής: Είναι και εκείνες που δε γουστάρουν τους νταήδες και τους σημαδεμένους. Μη με ρωτάς γιατί, αλλά τον άντρα τον θέλουν γκαφατζή, γλυκούλη και άγαρμπο. Η καλύτερή τους είναι να φας τούμπα μπροστά τους. Αν σε δουν οριζοντιωμένο θα σε λατρέψουν. Συγνώμη αλλά αυτές τις γυναίκες να τις φοβάσαι. Δεν πάνε καλά!

nvcbndhdgh

 

  • Φάε (τα πάντα): Και εκείνη θα σε καμαρώνει. Προσωπικά έχω ένα θέμα με τους ανθρώπους που μασούν! Ακόμα και με τον ίδιο μου τον εαυτό. Είναι όμως και αρκετές που θέλουν να βλέπουν τον άντρα να σαβουριάζει. Αν μάλιστα σου τρέχει και καμιά σαλτσούλα στο πηγούνι τότε πας για αποθέωση!

Kαι αυτό: Και τι κάνεις, μεγάλε, όταν η αδερφή της κοπέλας σου είναι πανέμορφη;

giphy downsized 10

 

  • Ασχολήσου με τον υπολογιστή: Δεν έχει σημασία τι κάνεις, αλλά πώς το κάνεις. Για παράδειγμα, μπορεί να βλέπεις τα καλύτερα γκολ της σεζόν, αλλά να έχεις πάρει ύφος τόσο σοβαρό, που η άλλη να νομίζει ότι ανακαλύπτεις το φάρμακο κατά του καρκίνου. Ακόμα καλύτερα δε, αν γράφεις και κάτι. Δεν με νοιάζει τι. Μπορείς να γράψεις και ;ςδηξαβχσξηςξκ;ση;ςξκδξκ. Το θέμα είναι το στυλ με το οποίο το κάνεις. 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved