Φιλαράκι, μήπως έχεις φορτιστή για SexDoll 7;

Όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά αν ξεκινήσουμε να τη βρίσκουμε με ρομπότ.

H ιδέα του να κάνουμε σεξ με ρομπότ, ήταν ανέκαθεν από τις νούμερο ένα σκηνές που επέλεγαν οι συγγραφείς και σκηνοθέτες για τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τους. Από τα κόμιξ του Μανάρα και τα sci-fi βιβλία του Ασίμοφ, μέχρι τις ταινίες του Matrix και πρόσφατα στην τηλεοπτική μεταφορά του Westworld, η ανθρωπότητα φανταζόταν πάντα πως θα ήταν οι συνευρέσεις με ρομπότ που θα έχουν δημιουργηθεί κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση μας. Και αυτή η στιγμή, ολοένα και πλησιάζει.

Ο Matt McMullen, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας RealDoll που κατασκευάζει τις περίφημες sex dolls -και μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει τις πρώτες ρομποτικές συντρόφους- δήλωσε πως μέχρι το 2050, τα ρομπότ θα έχουν αντικαταστήσει πλήρως τους ανθρώπους στο κρεβάτι. Όχι για ύπνο. Μπορεί αυτή τη στιγμή να σκέφτεσαι  πως θα έχει κορυφαία αίσθηση να βγάζεις τα μάτια σου με μια κούκλα ρομπότ που μοιάζει στην Kate Upton, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε στραβά. Για την ακρίβεια, μπορούν να πάνε πολύ χειρότερα απ’ ότι φανταζόμαστε.

Με σενάρια προβληματικά όπως τα παρακάτω.

 

Έχει κανείς φορτιστή; Μου έμεινε από μπαταρία (η κούκλα)

Στο μακρινό μέλλον, θα είναι ό,τι πιο ξενέρωτο μπορεί να σου συμβεί την ώρα του σεξ. Σκέψου να σου «μείνει» λίγο πριν την ώρα της κορύφωσης, επειδή δεν φόρτισες αρκετά την μπαταρία της. Να έχει ξεμείνει από ενέργεια, επειδή έφυγες από το σπίτι και την ξέχασες στο «on». Ή επειδή απλά έπεσε το ρεύμα. «Κάποτε» θα λέμε, «ψάχναμε μπρίζα γα να φορτίσουμε κινητό. Τώρα ψάχνουμε γεννήτρια να φορτίσουμε το κορίτσι».  

Σιγά που δεν θα υπάρχουν bugs στο λογισμικό

Πείτε μας τρελούς, αλλά άπαξ και βγουν αυτά τα ρομπότ στην αγορά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακολουθήσουν updates. Θα βγαίνει για παράδειγμα το sucking3000.exe, με το οποίο το «κορίτσι» θα μαθαίνει στο άψε-σβήσε 30 διαφορετικές τεχνικές για στοματικό. Φαντάσου λοιπόν την περίπτωση που το λογισμικό βγάζει bugs, αποδεικνύεται μούφα και το ρομπότ αντί να αρχίσει να γδύνεται, αρχίζει και χορεύει τσάμικο. Άστο ρε φίλε, άστο. Καλύτερα YouPorn.

Πάλι λάδια έπαθες ρε μωρό μου;

Κυριολεκτικά. Μηχάνημα δεν είναι; Βλάβες δεν θα πάθει; Θα πάθει. Εδώ ολόκληρα Samsung έκαναν μπουμ και δεν θα χαλάσει η κούκλα από την πολλή την χρήση; Σκέψου να σκάνε τα λάδια σαν καπάκι φλάντζας στον κινητήρα. Να γίνονται χάλια τα σεντόνια και οι τοίχοι. Να σκάνε τα λάδια στα μούτρα σου. Οι κοπέλες-ρομπότ θα δώσουν μία αδιανόητα αρνητική έννοια στο squirting. Σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε να μη χρειαστεί να αλλάζουμε λάδια κάθε τρεις και λίγο…

Ανεπιθύμητα ατυχήματα

westworld lead bright

Στους υπολογιστές το έχουμε δει χιλιάδες φορές. Κολλάει το σύστημα. Μπλοκάρει. Και είτε βαράς restart, είτε κλείνεις και ανοίγεις από την αρχή. Σκέψου λοιπόν ένα σενάριο που το ρομπότ κολλάει ενώ βρίσκεστε επί του πρακτέου. Θα αναγκαστείς να μείνεις κολλημένος μέσα, μέχρι να αποφασίσει το σύστημα να κάνει reboot. Στη χειρότερη, θα είσαι αναμονή στο ακουστικό. «11880; Έναν τεχνικό για το ρομπότ μου ψάχνω». 

-Κόλλησες αδερφέ;
-Ε κάπως έτσι. Βάρεσε restart και σφήνωσα.
-Κάτσε μία να την ανοίξω...
-Ρε και εγώ γι' αυτό πήγαινα.
-Μην αισθάνεσαι άσχημα. Ένας παππούς τις προάλλες κόλλησε για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Ζόρικο.

Και τι θα γίνει στα orgy;

 landscape 1477927471 screen shot 2016 10 31 at 112044 am copy

Με την άφιξη των ρομπότ, τα ερωτικά όργια θα γίνουν ομολογουμένως πολύ ευκολότερα. Δεν θα χρειάζεται να τα πείσεις. Απλά θα τα ρυθμίζεις να ικανοποιούν εσένα και τους προσκεκλημένους (σ.σ.: όπως στο Westworld ένα πράμα). Και ρωτάμε τώρα εμείς: τι θα γίνει ρε παιδιά αν λασκάρει καμιά βίδα εκείνη την ώρα; Κυριολεκτικά. Θα σηκωθούν τα ρομπότ από το κρεβάτια και θα ξεκινήσουν να σφάζουν αδιακρίτως όποιον δουν μπροστά τους. Θα τα γράφουν οι εφημερίδες. «Όργιο με βιζιτούδες ρομπότ στο Παγκράτι κατέληξε σε λουτρό αίματος». Γελάτε ρε;  Κάπως έτσι ξεκίνησαν τα γεγονότα στο prequel του Matrix και μετά ο κοσμάκης ζούσε με βύσματα στο κεφάλι. Επικίνδυνο πράμα η παρτούζα παιδιά. Πόσο μάλλον με ρομπότ.

Εν ολίγοις, αν μπορούμε ας το αποφύγουμε. Το εύκολο σεξ που θα φέρουν τα ρομπότ ακούγεται δελεαστικό, αλλά με τις μηχανές δεν είναι να παίζεις. Αρκεί μία κακή στιγμή για να καταστρέψει την απόλαυση και να φέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα που θα μας κοστίσουν ακριβά. Ας μείνουμε στα παραδοσιακά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved