Sex life: Πώς θα βελτιωθεί η σεξουαλική σου απόλαυση;

Το σεξ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή και τη διάθεση μας. Το να  απολαμβάνεις τη σεξουαλική σου ζωή, μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ανεβασμένος παντού και πάντα! Για εσένα που θέλεις περισσότερο και καλύτερο σεξ, γνώρισε τα μέσα που ενδυναμώνουν την αντρική λίμπιντο.

Τι βοηθάει στην ενίσχυση της σεξουαλικής απόδοσης;

Καταρχήν η καλή στύση είναι αποτέλεσμα καλής αιμάτωσης του πέους. Η βελτίωση της κυκλοφορίας είναι πολύ σημαντική, αφού το πέος είναι ένα αγγειακό όργανο και η λειτουργία του βασίζεται στην ροή του αίματος. Ό,τι λοιπόν βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος βοηθάει και τη στύση.

Ακόμη, διάφοροι παράγοντες της καθημερινότητας, όπως το άγχος, η έλλειψη υγιεινής διατροφής και άσκησης, το αλκοόλ και το κάπνισμα δημιουργούν συχνά στον οργανισμό μια κατάσταση που λέγεται οξειδωτικό στρες και χαρακτηρίζεται από ανεπάρκεια της φυσικής άμυνας του σώματος να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Μεταξύ άλλων συνεπειών, η σεξουαλική απόδοση μειώνεται, γι’αυτό  τα αντιοξειδωτικά αποτελούν σημαντικό παράγοντα για τη βελτίωση της αναπαραγωγικής λειτουργίας και την ενίσχυση της σεξουαλικής ορμής.

 

drivex2

 

Υπάρχει φυσικός τρόπος να ενισχυθεί η λίμπιντο;

Δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε χημικές ή φαρμακευτικές ουσίες για να αυξήσεις τις σεξουαλικές επιδόσεις και την απόλαυση. Αν θες να τονώσεις τη σεξουαλική σου επιθυμία και δραστηριότητα,  υπάρχουν στη φύση συστατικά που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα άρα και στη γενετική περιοχή, ενώ παράλληλα καταπολεμούν το οξειδωτικό στρες. Κάποια φυτικά συστατικά είναι πασίγνωστα για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την ενίσχυση της σεξουαλικής ζωής. Ακολουθούν τα πιο φημισμένα:

  • Τα Gingko Biloba και Vitis Vinifera ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, άρα και τη στύση. Tα συστατικά αυτά έχουν και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • To Crocus Sativus είναι φυσικό αντιοξειδωτικό που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία.
  • Το Red Korean Ginseng είναι παραδοσιακό τονωτικό της λίμπιντο, βελτιώνει τη στυτική λειτουργία και τα επίπεδα της τεστοστερόνης.
  • Το Maca αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία και αντοχή, ενώ βελτιώνει και το σπέρμα.
  • Ακόμη ο ψευδάργυρος και το σελήνιο συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα και προάγουν την ανάπτυξη υγιούς σπέρματος.
  • Η βιταμίνη C προστατεύει τα σπερματοζωάρια από το οξειδωτικό στρες.

Πού θα βρεις φυσικά αφροδισιακά συστατικά;

Μπορείς να λάβεις τις ενισχύσεις που σου προσφέρει η φύση, λαμβάνοντας ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής. Αναζητώντας το καλύτερο, ξεχωρίσαμε το XDRIVE της RENER, το οποίο περιέχει όλα τα παραπάνω συστατικά που τονώνουν τη σεξουαλικότητα των αντρών, συν ένα μείγμα βιταμινών Β (Β2, Β3, Β5, Β6, Β9, Β12) που χαρίζουν ενέργεια, ζωτικότητα  και αντοχή.

Και για εσένα που αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που μας έκανε να το ξεχωρίσουμε, ιδού:

  • Διαθέτει φυτοσωμιακή τεχνολογία για καλύτερη απορρόφηση των φυτικών συστατικών από τον οργανισμό.
  • Τα φυτικά του συστατικά είναι σε συμπυκνωμένη μορφή που το κάνουν εξαιρετικά αποτελεσματικό.
  • Τα φυτικά του εκχυλίσματα είναι ελεγμένα για την ποιοτική και ποσοτική τους σύσταση και όχι τυχαία όπως σε άλλα σκευάσματα.

xdrive1

Το σεξ μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό με το XDRIVE της RENER! Ανέβασε τη λίμπιντο σε άλλο επίπεδο και νιώσε την ερωτική απόλαυση στα ύψη!  Αναζήτησε στα φαρμακεία το χάπι που sexεσηκώνει!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved