Διακοπές μαζί της: Ένας μικρός οδηγός επιβιωσης

Αυτό είναι το πρώτο δυνατό τεστ της σχέσης σου και η Γωγώ Φούντα σού λέει πώς να το περάσεις.

Ο Ιούλιος τελειώνει και ο Έλληνας εργαζόμενος, και όχι μόνο, έχει κάνει ήδη τα κουμάντα του για τις διακοπές του που αρχίζουν από μέρα σε μέρα. Εσύ αδερφέ, φέτος θα πας διακοπές με την κοπέλα σου, που σημαίνει ότι δε θα κάνεις καφρίλες, δε θα την πέφτεις σε τουρίστριες και δε θα ρεύεσαι ηχηρά στο δωμάτιο μπας και χωνέψεις τα σουβλάκια που έφαγες. Με λίγα λόγια, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Όχι μην πανικοβάλλεσαι, δεν το λέω για να σε τρομάξω. Απλά οι διακοπές με το… ταίρι προϋποθέτουν και κάποια πραγματάκια που ίσως να μη σκεφτόσουν με τους φίλους -το ξύρισμα είναι ένα από αυτά αλλά υπάρχουν και άλλα πιο σημαντικά. Εδώ λοιπόν, σου έχω έναν οδηγό φτιαγμένο με αγάπη και κατανόηση, που θα σου δείξει πώς να τη βγάλετε αναίμακτα.

 

Τα προεόρτια

Λοιπόν θα είμαι πολύ σαφής γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις: Νησί και ξενοδοχείο θα διαλέξει εκείνη και κατ’ επέκταση θα κάνει και τις απαραίτητες κρατήσεις. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις-και είναι βασικό-είναι να ξεκαθαρίσεις το budget σου: «Δε δίνω 100 ευρώ τη βραδιά που να χτυπιέσαι σαν το χταπόδι». Υποθέτω θα το καταλάβει και οι επιλογές της θα κυμανθούν σε λογικές τιμές.

giphy888888

Θα είμαι ειλικρινής: Σίγουρα θα τσεκάρει το 5άστερο ξενοδοχείο με την πισίνα και σίγουρα θα ψάξει για προσφορές ή ακόμα και γνωστό. Σε περίπτωση που ατυχήσει, θα συμβιβαστεί και θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο με τα υπάρχοντα μέσα. Μην ξεχνάς: Οι επιλογές ας είναι δικές της γιατί στην πρώτη στραβή θα σου χτυπήσει το: «Αν είχα αναλάβει εγώ δε θα γινόταν αυτό τώρα», και θα σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Δεν είμαστε για τέτοια.

 

Το κυρίως πιάτο

Αφού έχετε ξεπεράσει το σκόπελο που ακούει στο όνομα αποσκευές, ναι ξέρω αν ήταν δυνατόν θα έσκαγες και με τσαντάκι μέσης, και φυσικά τους καυγάδες για τις 3 βαλίτσες που έχει κουβαλήσει-θέλει να είναι προετοιμασμένη για όλα-καλό θα ήταν να σχεδιάσετε τις μέρες σας ώστε να μη βαρεθείτε και κυρίως να μην έχετε χρόνο να τσακωθείτε. Εσύ θέλεις να δείτε και 5 πράγματα ενώ εκείνη να αράξει στην παραλία και να κάνει ηλιοθεραπεία. Τίμιο. Χωρίστε το χρόνο και όλα θα γίνουν.

giphy

Να θυμάσαι ότι ακόμα κι αν δε σου κάνει το χατίρι, δεν είναι λόγος για να κάνεις μούτρα. Στο κάτω κάτω, σε παραλία σου λέει να πάτε, όχι σε επίδειξη μόδας. Δεν είναι πια και τόσο δυσβάσταχτο.

Στο σημείο αυτό να αναφερθώ και στις αμήχανες στιγμές. Ξέρεις αυτές που δεν μιλάτε και ο καθένας κοιτάζει το υπερπέραν. Σε περίπτωση που σε ρωτήσει τι σκέφτεσαι, μην πεις τίποτα, βαριέμαι, γιατί τότε θα πιστεύει ότι βαριέσαι εκείνη και μετά θα βάλει τα κλάματα και εντάξει όλο αυτό είναι άβολο.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την προετοιμασία της, προσπάθησε να δείξεις λίγη κατανόηση. Το κάνει για σένα βρε κουτό για να είναι όμορφη στη βόλτα μαζί σου. Και τώρα που είπα βόλτα, μην πας ντουγρού στο μπαρ που κάθονται όλοι σα σαρδέλες. Επέλεξε κάτι πιο ρομαντικό και με μεγαλύτερη άπλα. Ζευγάρι είστε. Πιείτε ένα κοκτέιλ σαν άνθρωποι. 

giphy 1

Και το ποτό με ρέγουλα. Υποτίθεται ότι θέλετε να κάνετε και λίγο σεξ μετά στο δωμάτιο. Δεν υπάρχει λόγος εσύ να είσαι λιώμα και εκείνη να βλέπει επαναλήψεις μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Είπαμε: Οι διακοπές του ζευγαριού διαφέρουν από αυτές των φίλων. Εξοχή, καθαρός αέρας, καλή διάθεση. Γδυθείτε διάολε.

giphy 21111

 

Το κλείσιμο

Και αφού βγήκατε αλώβητοι και είστε ακόμα… ζευγάρι, αν σε ρωτήσει πώς πέρασες, θα της πεις: Πολύ ωραία μωρό μου και θα της δώσεις και ένα φιλάκι. Ακόμα κι αν δεν έζησες στιγμές ονειρικές κι ακόμα κι αν υπήρξαν στιγμές που ήθελες να την πνίξεις.

Και του χρόνου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved