GettyImages To «Benniffer» έχει μόνο πράγματα να μας μάθει για τη σχέση μας

Η πιο καυτή επανασύνδεση του Χόλιγουντ, είναι μια σχέση-ανάσχεση γεμάτη μηνύματα.

Τι και αν άλλη μια φορά κυκλοφορούν φήμες χωρισμού για τους Bennifer, τι και αν ο Τύπος γράφει για τις τρυφερές στιγμές του Μπεν Άφλεκ με την πρώην του Τζένιφερ Γκάρνερ και για το πόσο έξαλλη έγινε η JLo, αυτή η ιστορία παραμένει τόσο μελό, περισσότερο και από τις κλασικές χολιγουντιανές ταινίες. Ένας παραλίγο γάμος στο μακρινό 2002, που έμελλε να πραγματοποιηθεί το 2022 και να ολοκληρώσει έτσι τη ρομαντική τους ιστορία. Μία σχέση που από τότε που ήταν πολύ νέοι μέχρι και σήμερα που έχουν παιδιά στην εφηβεία είδε τα φώτα της δημοσιότητας κάτι που όπως έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές ήταν επιζήμιο για τη σχέση τους.

 

Από πότε δεν έχει δικαίωμα ένας άντρας να βαριέται;

Έτσι, λοιπόν, ακόμη και αν όλες οι φήμες ισχύουν και χωρίσουν, ένα είναι το σίγουρο: Η ιστορία τους ενέχει πολλά πράγματα do and don'ts και επίσης για τους αθεράπευτα ρομαντικούς –όπως εμένα- θα έχει πάντα ένα παραμυθιακό στοιχείο, το οποίο πραγματώθηκε. Εξάλλου, όπου υπάρχει πολύ ρεαλισμός λείπει το συναίσθημα. Υπερρεαλιστικά, λοιπόν, όπως εξ ορισμού είναι ο έρωτας, οι Bennifer, είναι σημείο αναφοράς για τις ερωτικές ιστορίες και τις σχέσεις.

 

 

Do and don'ts για τη σχέση

Οι δύο πλευρές έχουν εξομολογηθεί τον έρωτά τους δημοσίως, αλλά έχουν πει και το πόσο δύσκολος υπήρξε ο χωρισμός τους και για τους δύο. Μάλιστα η ρήξη φαίνεται να προκλήθηκε από την υπερπροβολή της σχέσης τους, καθώς και οι δύο έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους ότι όλη αυτή η έκθεση ήταν λάθος. Μία φράση λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω», δηλαδή όσα συμβαίνουν σε ιδιωτικό επίπεδο δε δημοσιοποιούνται. Οπότε προσπαθήσαν αυτή τη φορά να κρατήσουν μακριά τους τα φώτα της δημοσιότητας. Εγώ θα πω ότι ναι το τι συμβαίνει στο κρεβάτι σου και στην προσωπική σου ζωή δεν χρειάζεται να τα ξέρουν πολλοί. Τα κρατάς για τον εαυτό σου και δεν μοιράζεσαι πολλά για τη σχέση σου.

 

 

Ωριμότητα ή μπορείς να το πεις και timing. Προσωπικά, με ενοχλεί ο όρος timing γιατί πλέον τον θεωρώ υπερεκτιμημένο ή απλά δικαιολογία. Ωστόσο, θα έλεγα, όταν έχεις συναισθήματα για κάποια δεν παλεύεις για αυτά; Μπορεί και όχι και αυτό όχι γιατί μπορεί να μην υπάρχει μεγάλη θέληση, αλλά γιατί δεν είμαστε πάντα σε φάση να αναγνωρίζουμε πώς να παλέψουμε για αυτό που θέλουμε, καθώς αυτό προϋποθέτει ωρίμανση για να συνειδητοποιήσεις πόσο «αξίζει» ο κόπος να παλέψεις για κάτι.

Να είσαι ο εαυτός σου. Το βασικότερο από όλα σε μία σχέση σε όποια σχέση και αν είναι αυτή, είναι να είσαι ο εαυτός σου. Η Τζένιφερ Λόπεζ πέρα από το πασιφανές, δηλαδή, το ότι είναι μία εξαιρετικά όμορφη και sexy γυναίκα δεν παύει παράλληλα για δεδομένα Αμερικής να είναι Λατίνα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα δεδομένα της εν λόγω χώρας. Μάλιστα στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της JLo, η τραγουδίστρια μιλάει για αυτό το κομμάτι της πορείας της και πώς ο Μπεν Άφλεκ υπήρξε υποστηρικτής της. Φτάνοντας στο σήμερα, ακόμη και τις φορές που το ζευγάρι έχει γίνει viral με τις γνωστές σκηνές να χασμουριέται ο Άφλεκ, ακόμη και αυτό υποδηλώνει τη γνησιότητα του χαρακτήρα του και την αποδοχή που έχει το ζευγάρι μεταξύ του. Επίσης, η υποστήριξη που δείχνει ο ένας στον άλλον ακόμη και στα eventw, αλλά και τα λόγια στοργής που εκφράζουν ο ένας για τον άλλον, είναι δείγματα στήριξης.

Τέλος, ας το κλείσω ρομαντικά το κείμενο όπως το ξεκίνησα, έτσι για να δώσω μία διαφορετική ματιά στα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Από ότι φαίνεται οι μεγάλοι έρωτες ακόμη και όταν χωρίζουν, πολύ πιθανόν να ξανασυναντηθούν για να ολοκληρώσουν ό,τι είχε απομείνει. Ας πούμε, λοιπόν, ότι από τα αληθινά συναισθήματα πάντα κάτι μένει.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved