Εκείνη η αιώνια φάση που η Μπακουριά χτυπάει ταβάνι

Ένας συντάκτης «προσπαθεί» να δώσει κουράγιο σε εκείνους που έχουν το PornHub στην κορυφή των σελιδοδεικτών.

Όποιος άντρας δεν έχει περάσει περίοδο σεξουαλικής ξηρασίας παρακαλείται να περάσει έξω ΤΩΡΑ! Τώρα είπα! Αν και αμφιβάλλω ότι λεει την αλήθεια. 

Αλήθεια τώρα, παίζει να υπάρχει άντρας πάνω στον πλανήτη γη που δεν έχει διανύσει την σκληρή και μοναχική οδό της «απομόνωσης»; Να μην του κάθεται με τίποτα μία περίπτωση ρε παίδι μου. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το χρονικό εύρος που ορίζει ο καθένας ως περίοδο πραγματικής ξηρασίας.

Εγώ πάντως μιλάω για διαστήματα που τα έχεις νιώσει καλά στο πετσί σου. Όπου μπαίνεις στο youporn ας πούμε και βγαίνει ένα παραθυράκι κάτω δεξιά που λέει «βρε καλώς τον! που χάθηκες όλη μέρα βρε ψυχή;».. Και όχι, δεν είναι διαφήμιση ούτε ιός. Και το μυαλό σου πάει εδώ.

 

 

Αντιλαμβάνεσαι τι σου λέω τώρα; Όπου λες «τι γίνεται; Με μουντζώσανε;»… Όπου δεν μπαίνεις καν στον κόπο να ασχοληθείς με γυναίκα. Έχεις χάσει την αυτοπεποίθησή σου πια, την όρεξή σου, το ταλέντο που κάποτε νόμιζες πως είχες στο φλερτάρισμα και στα πρόσωπα των γυναικών βλέπεις ένα τεράστιο «X», ενώ στο δικό σου στον καθρέφτη ένα μηδενικό. Όπου σου λέει ο φίλος σου «πάμε ρε μαλάκα να βρούμε καμιά γκόμενα» και γελάς. Απαντώντας: «Μπα, θα αράξω μέσα να δω Μπρομαποϊκάρνα- Γκετσεμπιρλίγκι».

giphy

 

Οκ, δεν θα είναι ευχάριστο. Δεν θα είναι, όμως, και το τέλος του κόσμου.

Οφείλεις να την (υπο)δεχτείς, να σεβαστείς τον εαυτό σου και να την (προσ)περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται. «Υπάρχουν κι άλλες απολαύσεις στη ζωή», θα σου λένε οι φίλοι σου κι όταν θα φεύγεις για να πας να τις ανακαλύψεις θα κλαίνε από τα γέλια μαζί σου. Όχι εντάξει, σοβαρά, υπάρχουν κι άλλες απολαύσεις.

Φίλοι, ταινίες, εκδρομές, διάβασμα, μουσική κτλ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ! Εντάξει, συγγνώμη, σοβαρεύομαι. Προσπάθησε να συμβιβαστείς με αυτή τη φάση, αλλά όχι να παρασυρθείς και να βαλτώσεις. Δεν πρέπει με τίποτα να σε πάρει από κάτω. Και το πιο σημαντικό; Δεν πρέπει ποτέ, πουθενά και για κανένα λόγο να γίνει αντιληπτό από καμία ότι διανύεις ή διένυσες πρόσφατα μία τέτοια περίοδο.

`stripper notes 64c

 

Κουλ. Προσπάθησε να έχεις υπομονή. Στην πρώτη χυλόπιτα, στη δεύτερη, στην τρίτη, στην τετρακοσιοστή πεντηκοστή όγδοη, ΜΑΓΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛ… εχμ, από συμπόνια εννοώ.

Υπομονή και καλά ξεμπερδέματα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved