Οι 9 πιο ΤΡΑΓΙΚΕΣ ατάκες που μπορεί να ακούσει μια γυναίκα στο δρόμο

Greek kamaki made in China.

Δεν ξέρω τι παθαίνουν οι άνθρωποι το καλοκαίρι. Δεν ξέρω τι παθαίνετε κι εσείς τα-αγαπημένα μου φυσικά-αγόρια, και δίνετε την εντύπωση αφηνιασμένου θεριού έτοιμου να… καμακώσει κάθε εντυπωσιακή-ή και όχι-παρουσία εκεί έξω. Η εποχή που διανύουμε είναι σίγουρα αυτή της εξωστρέφειας, η οποία μοιραία οδηγεί σε γνωριμίες και ζευγαρώματα, κάτι που φυσικά είναι καλό και θετικό. Είναι βέβαια και η εποχή της… εξωστρέφειας just, η οποία υπάρχει για να υπάρχει και δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα.

kamaki

Αναφέρομαι φυσικά στο θρυλικό Greek Kamaki και κυρίως στο γνωστό και μη εξαιρετέο καμάκι του δρόμου. Ναι καλά κατάλαβες. Είναι αυτό που βγάζεις κεφαλάκι από το παράθυρο του αυτοκινήτου, και κατακεραυνώνεις την όχι και τόσο ανυποψίαστη θηλυκή ύπαρξη, με λόγια θαυμασμού αλλά και σεξουαλικών φαντασιώσεων!

Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι της άποψης ότι οποιοδήποτε θετικό σχόλιο είναι αποδεκτό, ακόμη κι αν κάποιες φορές δε χαρακτηρίζεται από τη λεπτότητα και την κομψότητα ενός Εγγλέζου Λόρδου-στο πλαίσιο πάντα του επιτρεπτού-. Αλλά μιας και το θέμα «έπεσε στο τραπέζι», είπα να την κάνω την έρευνά μου και να καταλήξω στις 9 πιο ελεεινές και απαράδεκτες ατάκες που έχουν ειπωθεί στο δρόμο. Προσοχή, αν έχεις πει κάποια από τις παρακάτω, και δεν έχεις κοπέλα, μόλις έμαθες το λόγο!

1. Ο δοτικός: «Για γλείψιμο είσαι»

Η συγκεκριμένη ατάκα έχει ειπωθεί (δυστυχώς) χωρίς φυσικά καμία απολύτως επιτυχία. Παρά το γεγονός ότι ξεστομίζοντάς τη, φανερώνεις την πρόθεσή σου να την περιποιηθείς με το καλησπέρα (aka γλείψιμο), το μήνυμα δεν περνάει στο γυναικείο ψυχισμό, ο οποίος απλώς αντιδρά με γκριμάτσα αηδίας. Κι εσύ τι περίμενες; Τα έδωσες όλα με την πρώτη.

2. Ο φιλόζωος: «Τι άλογο είσαι εσύ»

Η συγκεκριμένη ατάκα χρησιμοποιείται κυρίως για ψηλές κοπέλες (εγώ προφανώς και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο ποτέ) και διαθέτει μία αρκετά θετική χροιά, αν κανείς αναλογιστεί ότι το άλογο είναι εντυπωσιακό και καμαρωτό ζώο. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα να παρεξηγηθεί, μιας και κάποιες φορές αγνοείται ο σωματότυπος του αλόγου και επικεντρωνόμαστε στο πρόσωπό του, aka αλογομούρα.

hwegfwejgfg

3. Ο απόλυτος: «Θέλω να σε βάλω στα τέσσερα»

Το θέλει και διατίθεται να το κάνει, χωρίς βέβαια την αναμενόμενη-από πλευράς του-επιτυχία. Η φράση αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται με την ατάκα «Πού πας ρε Καραμήτρο», διότι εκτός από άνθρωπο αιθεροβάμονα, φανερώνει και παντελή έλλειψη αυτογνωσίας. Δηλαδή κάνε μας τη χάρη που θέλεις και στα τέσσερα με ένα βλέμμα.

hjhjbjhbjhjhgjhgjuhgj

Ξενερώνετε όταν μοιράζουμε καρδούλες σε σελέμπριτιζ;

4. Ο φιλάσθενος: «Παναγία μου ζαλίζομαι»

Πιο παρωχημένο και από το γιουβέτσι με μοσχαράκι Κυριακή μεσημέρι. Ζαλίζεσαι από ομορφιά ή μήπως δεν έφαγες δεκατιανό; Και τελοσπάντων μήπως να πήγαινες να τσεκάρεις την πίεσή σου; Όχι τίποτα άλλο, έχεις και τιμόνι στα χέρια σου και δεν είμαστε για απρόοπτα.

5. Ο ψυχοπονιάρης: «Τέτοιο κορίτσι και κυκλοφορεί μόνο του;»

Αρχικά, ποιος σου είπε ότι θέλω παρέα; Επίσης, ποιος σου είπε ότι θέλω τη δική σου παρέα; Γενικά, μερικές φορές είναι πιο καλή η μοναξιά που λέει και το τραγούδι. Ειδικά αν είναι να αποφύγει κανείς τύπους με φαντασία μηδέν.

«Χαλιέστε αν μια γυναίκα κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού;»

6. Ο ρετρό: «Μόλις ερωτεύτηκα»

Γλυκός, ειλικρινής και ολίγον παλιομοδίτης. Ναι φυσικά και με ερωτεύτηκες γιατί είμαι υπέροχη και ξεχωριστή. Γιατί όμως φεύγεις και δε σταματάς να πάμε για έναν καφέ να συζητήσουμε για τον έρωτά μας; Έτσι είπαμε;

tytttttfytf

7. Ο αυστηρός: «Εντάξει καλή είσαι»

Να ξέρεις εσύ μπορεί και να βγάλεις γκόμενα! Ειδικά αν η ατάκα συνοδεύεται και από εξεταστικό μισοξινισμένο υφάκι, έναν προβληματισμό-το λιγότερο-θα τον προκαλέσεις. Είσαι από εκείνους που δεν πηγαίνουν με την μάζα και διαφοροποιούνται (και καλά). Τώρα αν εκείνη θα κρεμαστεί στο όχημα να παρακαλέσει για μια δεύτερη ματιά σου δεν το ξέρω, αλλά τουλάχιστον κέρδισες το σεβασμό της.

 

ghfgdgcfgt

8. Ο απρόβλεπτος: «-Κοπελιά έχεις φωτιά; -Όχι. –Ναι αλλά έχεις κωλάρα»

Σύνθετη ατάκα που προϋποθέτει αλληλεπίδραση οπότε μέχρι εδώ τα έχεις πάει καλά. Βέβαια η συνέχεια είναι κάπως καταστροφική (ο υπερθετικός βαθμός είναι περίεργος όσο να πεις) οπότε μάλλον ως απάντηση θα λάβεις κάποιο μπινελίκι ή βλέμμα υποτίμησης. Συγνώμη αλλά είμαι ειλικρινής.

9. Ο τολμηρός: «Σε παντρεύομαι»

Πρόσεχε τι τάζεις σε γυναίκα γιατί θα το μετανιώσεις. Πώς ξεστομίζεις έτσι κύριε αυτά τα λόγια τα τόσο ιερά; Μην παίζεις με τον πόνο του άλλου γιατί θα τιμωρηθείς. Και τελοσπάντων, δε νομίζεις ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για γάμο; Κάτσε να δούμε αν ταιριάζουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved