Το μυστικό για να της προσφέρεις πιο έντονο οργασμό δεν είναι αυτό που νόμιζες

Ήρθε η ώρα να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. 

Kαι μιας και τα έχουμε λύσει όλα σε σχέση με τα ερωτικά σου και την αλληλεπίδρασή σου με τις γυναίκες, μη μου πεις ότι σου έχω αφήσει κενά γιατί πολύ θα στενοχωρηθώ, σήμερα λέω να ασχοληθώ με κάτι πιο ειδικό, που απασχολεί μεγάλη μερίδα του αντρικού πληθυσμού. Αυτό λοιπόν ακούει στο όνομα εκσπερμάτιση και πιο συγκεκριμένα σε όλα αυτά που έχουν να κάνουν με το σπέρμα σου και άρα με τους οργασμούς σου- και κυρίως πώς θα το… ενδυναμώσεις και θα μπορέσεις να αντέχεις περισσότερο στο σεξ. Με λίγα λόγια, πράγματα που απασχολούν τον μέσο άντρα.

Τελικά πόση ποσότητα είναι η σωστή;

Σύμφωνα με τους ειδικούς… καμία! Ο κάθε οργανισμός έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά. Ενδεικτικά, η μέση ποσότητα σπέρματος που εκκρίνει ένας άντρας, κυμαίνεται από 1,5ml μέχρι και 5ml. Αυτό πρακτικά είναι ένα κουταλάκι του γλυκού, πράγμα που δημιουργεί μεγάλη σύγχυση στους άντρες οι οποίοι θεωρούν ότι κάτι παθολογικό τους συμβαίνει, μιας και στο… πορνό, οι ποσότητες είναι εμφανώς μεγαλύτερες.

giphy

Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους πορνοστάρ

Όπως αντιλαμβάνεσαι, οι συγκεκριμένες ταινίες δεν έχουν τίποτα ρεαλιστικό, οπότε θα ήταν καλό για την ψυχολογία και την αξιοπρέπειά σου, να μην τις παίρνεις και τόσο σοβαρά. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό: Δεν υπάρχει καμία έρευνα στον κόσμο που να συνδέει την ποσότητα του σπέρματος με τη γονιμότητα (μπορείς να ηρεμήσεις).

Και τι γίνεται αν όντως θέλεις να αυξήσεις την ποσότητα σπέρματος γιατί σε βοηθάει να έχεις περισσότερους και συχνότερους οργασμούς;

Η λύση είναι απλή και νομίζω ότι ήδη τη γνωρίζεις: Όσο πιο σπάνια κάνεις σεξ, τόσο περισσότερη θα είναι η ποσότητα του σπέρματος και τόσο πιο έντονοι πιθανότατα οι οργασμοί σου. Υπάρχουν εκείνοι που προτιμούν το λίγο και καλό, και υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την καθημερινή και λιγότερο παραγωγική επαφή. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να ερωτηθεί και η παρτενέρ (λέω εγώ τώρα).

Παρακάτω, σου έχω μερικά tips που θα σε ωφελήσουν και μάλιστα θεαματικά:

Το κάπνισμα έχει βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και το σπέρμα σου. Είτε επηρεάζει τον προστάτη και την παραγωγή σπέρματος, είτε επηρεάζει το νεύρο που ευθύνεται για την εκσπερμάτιση, το μόνο σίγουρο είναι ότι τις συνέπειές του μόνο θετικές δεν τις λες.

Πιες πολύ νερό και όχι μόνο για το σπέρμα σου. Η αλήθεια είναι ότι το νερό είναι η λύση σε όλα τα δεινά-εκτός ίσως από την πλημμύρα-οπότε το να διατηρείς τον οργανισμό σου ενυδατωμένο, μόνο κακό δεν πρόκειται να σου κάνει. Το νερό έχει την ικανότητα να καθαρίζει τον οργανισμό και να… ενισχύει τις εκκρίσεις!

Υπάρχουν επίσης και συγκεκριμένες τροφές με ευεργετικές ιδιότητες για το σπέρμα σου, όπως το κόκκινο κρέας, η βρώμη, ο τόνος και τα πουλερικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved