Σεξ στo αεροπλάνo έκαναν μόνο οι Rolling Stones

Ένα συντάκτης καταρρίπτει τον μεγαλύτερο «εναέριο» μύθο.

Πριν ξεκινήσουμε να γράφουμε αυτό το κείμενο, κάναμε ένα μικρό meeting εδώ στο Ratpack όσον αφορά το σεξ στο αεροπλάνο. Παμψηφεί, καταλήξαμε στο ακόλουθο συμπέρασμα: όλοι θα θέλαμε να το κάνουμε για την εμπειρία, αλλά κανείς μας δεν τα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Και ασχέτως με το αν είμαστε ασχημάντρες ή όχι, το λειτουργικό κομμάτι του «σεξ στο αεροπλάνο» σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι το παρακάτω. Ότι τα μάτια τους στα μπάνια και στις καρέκλες, κατάφεραν να βγάλουν μόνο οι Rolling Stones.

Airborne4

Έχουμε διαβάσει μέχρι σήμερα χιλιάδες ειδήσεις. Για αεροσυνοδούς που κλείνονται στις τουαλέτες με επιβάτες. Για ζευγάρια που «ταρακουνάνε» το αεροπλάνο. Για αγνώστους που αρκούσε μόλις ένα κλείσιμο του ματιού για να συνεννοηθούν.  Όχι πως θέλουμε να είμαστε αυτοί οι δύσπιστοι και άπιστοι Θωμάδες της κουβέντας, αλλά από την μικρή μας εμπειρία με τα ταξίδια έχουμε αντιληφθεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Προσωπικά έχω βιώσει δύο σκηνικά. Το πρώτο είχε να κάνει με ένα ζευγάρι το οποίο «το προσπάθησε» στις 2 τα ξημερώματα ενώ πετούσαμε πάνω από την Γαλλία. Δεν είναι δύσκολο να μην σε πάρουν χαμπάρι. Αν οι καρέκλες αρχίζουν να τρίζουν, δύο πράγματα σου έρχονται στο μυαλό: είτε κάποιος κατουριέται άσχημα, είτε προσπαθεί να βγάλει τα μάτια του. Και όλο και κάποια μάτια τους πήραν, και όλο και κάτι παρατηρήσεις έγιναν από αεροσυνοδούς και όλο και κάτι γελάκια ακούστηκαν στη καμπίνα. Και όλα αυτά τα ξημερώματα έτσι; Δηλαδή ρε παιδιά εσείς όλοι που λέτε «ναι μωρέ σιγά το 'χω κάνει εντάξει» τι διαφορετικό κάνετε ρε ατσίδες και το καταφέρνετε; Λαδώνετε το πλήρωμα;

sex3

Το δεύτερο σκηνικό με είχε πρωταγωνιστή. Ή τουλάχιστον προσπάθησα. Γιατί όσο και να θέλεις να κάνεις την φαντασίωση πραγματικότητα, η κατάσταση δεν βολεύει. Και ειδικά  όταν έχεις να κάνεις με πτήσεις εσωτερικού που οι αποστάσεις είναι μικρές. Όμως το προσπάθησα. Το πόνεσα. Κανονίσαμε με το κορίτσι να έρθει να με βρει στην τουαλέτα λίγο μετά. Αλλά μάταια. Υπάρχει πάντα αεροσυνοδός που βρίσκεται στο χώρο που βρίσκεται η τουαλέτα, λες και βαράει σκοπέτο στην πύλη. Δύο μέσα δεν μπαίνουν. Για κανένα λόγο. Όταν μάλιστα μπεις μόνος σου, αν κάνεις πάνω από 5 λεπτά, αρχίζουν και σου βαράνε την πόρτα για να βγεις έξω.

Είναι τέτοια η κατάσταση και τόσο στο πόδι το πλήρωμα, που δεν μπορείς απλά να το σκάσεις και να πας κρυφά. Με όποιον το συζήτησα -που το προσπάθησε- δεν το κατάφερε ποτέ. Οι δε ξένες εταιρείες, έχουν τόσο αυστηρή πολιτική με το συγκεκριμένο θέμα, που αν σε πιάσουν έστω να προσπαθείς να το κάνεις, θα σε περιμένει πολύ άσχημη έκπληξη (και πρόστιμα) μόλις προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο. Για το στόρι, το κορίτσι δεν κατάφερε ποτέ να έρθει να με βρει. Μετά τα 2 λεπτά άρχισαν να μου χτυπάνε την πόρτα. Ακόμη και αν ήθελα να περάσω καλά «μόνος μου», δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρω για κανένα λόγο με τόση πίεση. Τώρα για όλους εκείνους τους celebrities που επιμένουν πως όλο και κάτι έχουν καταφέρει, η λογική λέει πως κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια. Όλα άλλωστε είναι πιο εύκολα όταν είσαι διάσημος.

in the plane

Όλο αυτό οδηγεί στο εξής συμπέρασμα: κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, ότι ακούμε για τέτοια στόρι μάλλον είναι αποκυήματα φαντασίας. Ναι οκ, πολύ ωραίο το παραμύθι και η φαντασίωση, αλλά πιο εύκολα κάνεις σεξ σε εμπόλεμη ζώνη του Πακιστάν, παρά σε τουαλέτα αεροπλάνου. Πολύ θα θέλαμε να υπάρχει αυτή η ελευθερία, αλλά οι μοναδικοί που το βίωσαν θα ήταν οι Rolling Stones κι οι Iron Maiden στο ιδιωτικό τους τζετ με τις groupies τους. Μην πιστεύετε λοιπόν ότι διαβάζετε. Απ' όπου και αν το πιάσεις, το σεξ στο αεροπλάνο φαντάζει αδύνατο τόσο στο θέμα χώρου όσο και χρονικά. Εκτός και αν έχεις σκοπό να παρακαλέσεις τους πιλότους να σου παραχωρήσουν το cockpit.

Ας αφήσουμε λοιπόν τους μύθους μεταξύ μας. Τώρα το τι κάνουν οι αεροσυνοδοί με τους πιλότους πριν την απογείωση, είναι μια άλλη ιστορία… 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved