Γιατί να έχεις πολύ σεξ, όταν μπορείς να έχεις καλό σεξ;

Ανάμεσα στα δύο καμία γυναίκα δεν επιλέγει την ποσότητα.

H φράση: Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς κρύβει μπόλικη σοφία. Διότι ακόμα και η υπέρτατη απόλαυση, όταν αυτή επαναλαμβάνεται με μεγάλη συχνότητα, χάνει την μαγεία και το… γούστο της, με αποτέλεσμα να γίνεται έργο καταναγκαστικό. Ας συμφωνήσουμε, ότι η μεγαλύτερη απόλαυση είναι το σεξ –βασικά είναι το φαγητό και μετά ο ύπνος για μένα αλλά ok. Και ας πούμε ότι εσύ γουστάρεις να το κάνεις κάθε μέρα!

Ώπα! Εδώ υπάρχει πρόβλημα. Αν η σεξουαλική σου συνεύρεση περιλαμβάνει και γυναίκα, τότε το κάθε μέρα (καλά για φορές δε θα μιλήσω) ίσως γίνει αιτία μέχρι και να σε χωρίσει. Ναι, οι γυναίκες-και η επιστήμη-αλλά βασικά οι γυναίκες, αποφάνθηκαν και σου δηλώνουν ορθά κοφτά ότι το κάθε μέρα σεξ είναι σενάριο απαγορευμένο. Κι αν θεωρείς ότι λέμε υπέρβοές ή ότι όλα αυτά τα γράφει μία ξενέρωτη που δεν ξέρει τι της γίνεται, εδώ σου έχω τους βασικούς λόγους για τους οποίους το πολύ σεξ βλάπτει σοβαρά τα νεύρα.

1. Ποιότητα και ποσότητα δύο κόσμοι αντίθετοι

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο δεν ισχύει για όλα τα πράγματα στον κόσμο. Για παράδειγμα, μπορεί όντως μία γίγας πίτσα, να παραμένει η πιο ωραία που έχεις δοκιμάσει, σε σχέση με την ατομική (που συνήθως είναι αηδία). Ωστόσο, στο σεξ, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και έχουν να κάνουν με τον ανθρώπινο παράγοντα. Διότι αν εσύ «σπρώχνεις» κάθε μέρα, κάποια στιγμή τελματώνεις και ή χάνεις και την παραμικρή φαντασία που σου έχει απομείνει, ή οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν και το performance σου είναι φτωχό και αδιάφορο. Με λίγα λόγια η σκηνική σου παρουσία είναι για 3.

2. Δεν έχεις κάτι να περιμένεις

Και γιατί έχουμε έρθει τελοσπάντων στον κόσμο τούτο; Για την καλοπέραση και την προσμονή! Και όταν λέω προσμονή εννοώ όταν ανυπομονείς για κάτι που σου αρέσει και σε κάνει χαρούμενο. Και το σεξ είναι ένα από αυτά. Όταν λοιπόν εσύ κάθε βράδυ έχεις ορεξούλες, και συνήθως καταφέρνεις να πάρεις αυτό που θέλεις, από ένα σημείο και μετά, το πράγμα καταντάει βαρετό. Όταν λοιπόν έχεις φτάσει στο σημείο να μην περιμένεις με ανυπομονησία το σεξ, αλλά μερικές φορές να κοιτάς και να το αποφύγεις τότε… κλάφτα Χαράλαμπε. Πώς να στο πούμε απλά; Η γυναίκα το σεξ της θέλει να το διεκδικεί και τελικά να το κερδίζει! Απλά τα πράγματα.

giphy

3. Και μήπως όλο αυτό είναι ύποπτο;

Και τώρα θα σου μιλήσω σοβαρά: Η αλήθεια είναι ότι η σεξουαλική ζωή των περισσότερων ζευγαριών τον πρώτο καιρό χτυπάει κόκκινο. Κάποια στιγμή όλο αυτό έρχεται και ξεφουσκώνει, με αποτέλεσμα οι ώρες που δεν είσαι γυμνός να είναι περισσότερες. Και εδώ έρχομαι εγώ να ρωτήσω: Μήπως η σχέση σας είναι τόσο επιφανειακή που το μόνο που τη συνέδεε είναι το σεξ; Και μήπως τώρα που δεν υπάρχει τόσο σεξ, νιώθεις να μην έχετε και τόσα κοινά; Προβληματίσου!

sexxxxx

4. Και ποια είναι τελοσπάντων η επιθυμητή συχνότητα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να σου πω γιατί ο κάθε άνθρωπος –προφανώς- δεν έχει τις ίδιες ανάγκες. Για το μόνο που μπορώ να σε διαβεβαιώσω, είναι ότι καμία γυναίκα από μια ηλικία και μετά, ειδικά όταν έχει μπει στην παραγωγική διαδικασία, δεν θέλει και παρά πρά πολλά. Θα βολυετεί και με μία, άντε δύο φόρες σε ένα session. Επειδή σεξ κάνουμε και για να το κάνουμε και να το απολαμβάνουμε θα πρέπει να νιώθουμε σε όλα τα επίπεδα καλά χρειάζεται ρέγουλα. Ακόμα και αν εσύ είσαι sex machine δεν σημαίνει ότι εμείς μπορούμε να ακολουθήσουμε. Υπάρχει αλήθεια μεγαλύτερο βασανιστήριο, μετά από ένα 10ωρο στο γραφείο και άλλο ένα 2ωρο στην κίνηση, από το να καλείσαι να γίνεις σέξι προσφέροντας και λαμβάνοντας οργασμούς;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved