4 beard oils που θα τονώσουν την γενειάδα σου

Ακόμη και αν δεν ταξιδεύεις πέρα από το Τείχος.

Χωρίς λάδι στα γένια δεν πας πουθενά. Όσο και να προσπαθείς να το αποφύγεις, ακόμη και αν γλιτώσεις από τις τρίχες που θα γίνουν σαν άχυρο, δεν πρόκειται να την παλέψεις με την ξηροδερμία. Η φαγούρα και οι κοκκινίλες είναι συνηθισμένα φαινόμενα στους γενειφόρους και αν χρειάζεσαι κάτι στο λάδι είναι να αποτελείται από φυσικά συστατικά ώστε να μην δημιουργεί επιπλέον ερεθισμούς.

Και ιδού 4 λάδια από «αγνά υλικά» που προσφέρουν ακριβώς αυτό στα γένια σου.

 

1. Jack Black Beard Oil

beard oils 2017 6

Μην το μπερδέψεις με τον διάσημο ηθοποιό και τραγουδιστή των Tenacious D. Το συγκεκριμένο beard oil θεωρείται ένα από τα καλύτερα της αγοράς και περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από οργανικά προϊόντα και αντιφλεγμονώδη, που φροντίζουν να προστατεύουν το δέρμα από τις εκνευριστικές άσπρες νιφάδες της ξηροδερμίας.

2. Kiehl’s Nourishing Beard Oil

beard oils 2017 5

Με 166 περίπου χρόνια δράσης στον χώρο της περιποίησης, το λάδι της Kiehl’s είναι από τις σταθερές αξίες. Οργανικές ουσίες με βάση το ξύλο φροντίζουν να παραδίδουν μία πεντακάθαρη γενειάδα και ένα ακόμη πιο υγιές δέρμα. Ο παλιός είναι αλλιώς.

3. Bulldog

beard oils 2017 1

Η μαγεία της Bulldog είναι ότι δεν χρησιμοποιεί τίποτα χημικό. Κάθε της μείγμα είναι ένας συνδυασμός βοτάνων που έρχονται κατευθείαν από την φύση, με στόχο οι τρίχες στο μούσι σου να γίνονται μαλακές και ευκολοχτένιστες. Η συνταγή είναι απλή: αλόη βέρα, καμελίνα και πράσινο τσάι. Και καθάρισες – στην κυριολεξία.

4. Acqua di Parma Collezione Barbiere 

beard oils 2017 10

Οι Ιταλοί ξέρουν από αυτά. Για την ακρίβεια, κανείς δεν ξέρει καλύτερα από αυτούς. Ο συνδυασμός από αμύγδαλο και σπόρους σταφυλιού, φέρνουν στο προσκήνιο ένα μοναδικό μείγμα που θα μαλακώσει τις τρίχες και θα περιποιηθεί την επιδερμίδα στο έπακρο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved