Τι είναι η πούδρα μαλλιών και πώς θα βοηθήσει το χτένισμα

Η πομάδα δεν είναι για όλους,

Η αλήθεια είναι ότι ο μέσος άντρας, έτσι και του αναφέρεις την λέξη πούδρα, θα του έρθει στο μυαλό εκείνη που έβαζαν οι γυναίκες στη μύτη τους. Πάνε αυτά. Έχει εξελιχθεί το αντρικό grooming και η πούδρα μαλλιών όχι μόνο είναι κορυφαίο προϊόν, αλλά θα βοηθήσει και το styling που θες να κάνεις στα μαλλιά σου.

Αρχικά τι είναι;

Η κύρια λειτουργία της πούδρας μαλλιών, είναι να παρέχει όγκο και υφή δείχνοντας τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα. Έχει σχεδόν πάντα ματ αποτέλεσμα και είναι εξαιρετική για όσους έχουν λιπαρά μαλλιά, καθώς η φόρμουλα της απορροφάει τα λιπαρά στοιχεία της τρίχας, κάνοντας το μαλλί να φαίνεται λες και βγήκε από το κομμωτήριο. Αν λοιπόν θες κράτημα στο μαλλί και να μην έχεις να ανησυχείς ότι φαίνεται άδειο το κεφάλι σου, δοκίμασε την επόμενη φορά μία πούδρα μαλλιών

Πώς θα την εφαρμόσεις

Δύο είναι οι τρόποι. Ο πρώτος είναι να ρίξεις μια ποσότητα κατευθείαν στο κεφάλι και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλα – νωρίτερα ωστόσο, το πιστολάκι θα βοηθήσει στο κόλπο με τον όγκο. Διαφορετικά, μπορείς να εφαρμόσεις μια μικρή ποσότητα στις παλάμες σου και να κάνεις το styling με τον ίδιο τρόπο που θα έβαζες πομάδα.

Ακολουθούν μερικές πολύ καλές επιλογές για να δοκιμάσεις.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved