Τρία προϊόντα για να φροντίσεις το καινούργιο σου τατουάζ

Με το δέρμα σου δεν παίζεις ακόμη και αν το έχεις κεντήσει.

Το χτύπησες, αρχίζει να ξεφλουδίζει και εννοείται απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση. Για εσένα που θέλεις το τατουάζ σου να είναι μοναδικό αλλά σκέφτεσαι και το δέρμα σου, σου έχουμε τρία προϊόντα που θα κάνουν την δουλειά ευκολότερη.

 

After Inked

afterinked

Γνωστή λοσιόν στους περισσότερους tattoo artists, κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά πάνω από δεκαπέντε χρόνια και είναι αυτό που θα ονομάζαμε σταθερή αξία. Έχει ως βάση το σταφυλοσπορέλαιο και τη γλυκερίνη, έχει τελείως φυσικά συστατικά χωρίς παραβένες που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται γρήγορα.

 

Badger Tattoo Balm

badger balm

Πιστοποιημένο οργανικό προϊόν και χωρίς γλουτένη. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά με βιολογικό έλαιο Tamanu και καρύδας, θρέφει,  αποκαθιστά και καταπραΰνει το δέρμα. Πλούσιο σε σε Βιταμίνη Ε με τα αντιοξειδωτικά να βοηθούν στην πρόληψη των ουλών.

 

Billy Jealously Tattoo

billyjealously

Στο εξωτερικό την αγαπούν ιδιαίτερα όσοι κάνουν χρωματιστά τατουάζ και θέλουν κρατήσουν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απομακρύνοντας τις ουσίες που κάθονται πάνω στο δέρμα. Έχει άρωμα δενδρολίβανο και φροντίζει να κρατάει το δέρμα λαμπερό. Οπότε είναι από τις λοσιόν που χρειάζεσαι αν θες να δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά τα χρωματιστά τατουάζ σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved