Εσύ θα άφηνες μουστάκι σαν τον Jimmy Fallon;

Οι απόψεις διίστανται για το grooming του αμερικάνου παρουσιαστή.

Βλέπεις την εικόνα και αρχικά παγώνεις, πιστεύεις ότι είναι κάποια μεταμφίεση βγαλμένη από κάποιο σκετσάκι στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Jimmy Fallon του Tonight Show. Πριν λίγο καιρό ο διάσημος αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής πήρε μία γενναία απόφαση. Αυτή που βλέπεις.

Έβαλε ένα μπαρμπέρη από το Brooklyn να τον ξυρίσει live στην τηλεόραση, αφήνοντας μόνο το μουστάκι, μιας και ήθελε να συμμετέχει κι αυτός στο #summerofmoustache όπως λέγεται στην Αμερική. Πέρα λοιπόν από την αναγκαία χιπστεριά του πράγματος ας μείνουμε μονάχα στο στυλιστικό κομμάτι.

Μεγαλώσαμε με το μουστάκι να είναι σύμβολο αρρενωπότητας, κύρους, εμπειρίας, ωριμότητας και ΠΑΣΟΚ –αυτό το τελευταίο με ό,τι σημαίνει για την ψυχοσύνθεση του Νεοέλληνα. Αργότερα και μέχρι το 2010 ήταν απλά ένα στυλιστικό ανέκδοτο που απλά κάποιοι άφηναν στον στρατό, έτσι από βαρεμάρα.

Τα τελευταία χρόνια όμως έχει επανέλθει δριμύτερο και βλέπουμε ακόμα και κολλητούς μας να εκτρέφουν περήφανα μουστάκι σα να είναι μπαρμάδες από το χωριό. Ομολογούμε πως δυσκολευόμαστε να μπούμε στο τρυπάκι κι ότι αρχικά μας φαινόταν τρομερά αστείο –αν όχι τίποτα άλλο. Βέβαια με τον καιρό επειδή όλα συνηθίζονται ίσως, τελικά, να μην είναι τόσο εξωγήινο όσο αρχικά νομίζαμε. Δε μας ξενίζει πια. Το αν θα το αφήναμε εμείς είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved