Η Oreo βγάζει πικάπ που αντί για δίσκο χρησιμοποιεί μπισκότο

Ό,τι πιο νόστιμο έχουμε δει σε μουσικό gadget.

Για γλυκές αλχημείες με μπισκότα Oreo έχουμε γράψει εδώ μέσα ένα σωρό κείμενα. Αυτό που θα σου παρουσιάσουμε, όμως, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έρθει η μέρα που θα το γράψουμε και σίγουρα δεν είναι συνταγή για τούρτα.

Περισσότερο για μουσική θα λέγαμε, αλλά με πολλές μπουκιές από το αγαπημένο μας μπισκότο, οι οποίες, εκτός από γευστική, θα έχουν και λειτουργική αξία.

Η Oreo προχώρησε σε μία από τις πιο απίθανες εφευρέσεις, φτιάχνοντας ένα πικάπ που μπορεί να φτάσει στα χέρια σας ή να γίνει δώρο Χριστουγέννων μέσα σε ένα πανέμορφο κουτί, γεμάτο μπισκότα για δίσκους και ένα ειδικά διαμορφωμένο πικάπ που δουλεύει με τον πιο παράξενο, αλλά και νόστιμο τρόπο.

 

Τοποθετείς το μπισκότο Oreo πάνω στο μηχάνημα, βάζεις τη βελόνα στο κέντρο του και τσουπ, αρχίζει να παίζει μουσική. Βγάζεις το μπισκότο, σταματά η μουσική. Παίρνεις μια δαγκωματιά, αλλάζει τραγούδι. Παίρνεις δεύτερη δαγκωματιά, ξαναλλάζει τραγούδι. Και πάει λέγοντας, με τις μπουκιές σου να καθορίζουν την playlist.

Στη ζήτηση του προϊόντος γίνεται ο κακός χαμός, πράγμα λογικό κι αναμενόμενο, αν μέσα σε όλα τα άλλα προσθέσεις και την προσιτή του τιμή, αφού για την ώρα κοστολογείται στα 17,5 ευρώ. 

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα χορτάσει το μάτι σου και όχι μόνο:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved