4 αποτελεσματικοί τρόποι για να αντιμετωπίσεις την πρόωρη εκσπερμάτιση

Ώρα να αποβάλλεις το άγχος σου μια για πάντα.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες στον αρσενικό πληθυσμό - μαζί με την απώλεια στύσης. Στους ζόρικους καιρούς που ζούμε, το άγχος και οι αρνητικές σκέψεις επηρεάζουν την λίμπιντο στο μεγαλύτερο βαθμό.

Επειδή η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι για κάποιους καθημερινότητα στην σεξουαλική τους ζωή, προτείνουμε 4 αποτελεσματικούς τρόπους για να ξαναέρθεις στα ίσια σου.

 

Αρχικά καθάρισε το κεφάλι σου

Ακόμα και η σκέψη του «τι θα γίνει αν τελειώσω γρήγορα;» , είναι αρκετή για να φορτώσει με αρνητικά συναισθήματα το υποσυνείδητο και αυτό με τη σειρά του να επηρεάσει την στύση σου. Για την ακρίβεια, η πεσιμιστική συμπεριφορά και οι κακές σκέψεις, είναι οι νούμερο ένα αιτίες για να αντιμετωπίσεις είτε πρόβλημα στύσης, είτε πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης. Θυμήσου αυτό: όσο περισσότερο αναπνέεις σωστά, τόσο καλύτερα οξυγονώνεται το σώμα και αποβάλλει το άγχος. Αν σε πιάσουν παρόμοιες σκέψεις, πάρε μερικές βαθιές αναπνοές, σταμάτα να το σκέφτεσαι και συγκεντρώσου στο σώμα της. Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Πάρε τον χρόνο σου

Το μυστικό είναι τα προκαταρκτικά για ένα και μοναδικό λόγο: ότι το σώμα σου μαθαίνει να αντέχει. Οπότε μην πέσεις με την μούρη στο ψητό. Μπορείς να κρατήσεις αργό και σταθερό τον ρυθμό σου ή ακόμη και να σταματήσεις συνεχίζοντας τα προκαταρκτικά. Όλη αυτή η εναλλαγή, όχι μόνο σου δίνει τον χρόνο που χρειάζεσαι, αλλά και δυναμώνει την στύση σου κάθε φορά που είσαι μαζί της.

Δοκίμασε και ασκήσεις

Είναι οι περίφημες ασκήσεις Kegel που γυμνάζουν τους ηβοκοκκυγικούς μύες – είναι αυτοί που ξεκινούν από την ηβική περιοχή και φτάνουν μέχρι πίσω στην ουρά. Για να καταλάβεις ακριβώς που βρίσκονται, φαντάσου την πίεση που νιώθεις αν αποφασίσεις να διακόψεις την ούρησή σου. Αυτό το «πιάσιμο» στο συγκεκριμένο σημείο, είναι και οι μύες που καλείσαι να γυμνάζεις. Φυσικά δεν είναι ανάγκη να το κάνεις μόνο όταν είσαι στην τουαλέτα. Είτε είσαι ξαπλωτός είτε κάθεσαι, δοκίμασε να σφίξεις τους μύες έστω και 2 δευτερόλεπτα. Αυτό θα βοηθήσει στη ροή του αίματος στην περιοχή και θα την δυναμώσει. Και μάντεψε σε τι θα ωφελήσει αυτό; Στο να κρατάς περισσότερο.

 

 

Προσοχή στη διείσδυση

Οι δυνατές και πιο επιθετικές διεισδύσεις (σ.σ.: και μάλιστα σε στάσεις όπου η επαφή είναι πιο ισχυρή) κρύβουν τον κίνδυνο ότι μπορούν να σε κάνουν να τελειώσεις γρήγορα. Το μυστικό εδώ δεν είναι να μειώνεις και να αυξάνεις συνεχώς τον ρυθμό, αλλά να τον κρατάς σταθερό. Αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες πρόωρης εκσπερμάτισης, δίνοντας σου χρόνο και , κυρίως, έλεγχο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved