Μπορείς να φανταστείς ΟΛΑ αυτά τα ομορφόπαιδα να βγαίνουν βόλτα ταυτόχρονα;

Μην το φαντάζεσαι. Συμβαίνει ήδη.

Τα σκυλιά θέλουν το χρόνο τους. Και κυρίως, θέλουν την προσοχή σου. Αυτά τα δύο, είναι από τα μεγαλύτερα αξιώματα πάνω στα οποία θα πρέπει ο καθένας μας να «χτίζει» τη σχέση του με το σκυλί του. Υπάρχουν, βέβαια, πολλοί που δεν λένε να το καταλάβουν και προχωρούν στην αγορά σκύλων, την οποία μετά από σύντομο χρονικό διάστημα «ακυρώνουν», παρατώντας σκυλιά δεξιά κι αριστέρα, παρατώντας εν τέλει την ίδια την αξιοπρέπειά τους ως ανθρώπινα όντα. 

Στην Αμερική, εκεί όπου η λέξη «αδέσποτο» δεν υφίσταται καν στα φιλοζωικά λεξικά, λύσεις υπάρχουν ακόμα και για όλους εκείνους που ναι μεν έχουν σκύλο, δεν έχουν όμως τον απαιτούμενο χρόνο για να του διαθέσουν. Προτού τα παρατήσουν στους δρόμους, βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει και προτιμούν να τα εναποθέτουν σε επαγγελματικές ομάδες οι οποίες αναλαμβάνουν να βγάζουν τα σκυλιά ομαδικές βόλτες. 

 

Daily in Saratoga Springs New Yorkthese lovely dogs walk together 5c77a43906f17 880

 

Καλή ώρα, σαν τους Saratoga Dog Walkers, εκεί, στην μακρινή Νέα Υόρκη. Έρχονται, που λες, παραλαμβάνουν τον σκύλο από το σπίτι σου και μαζί με την υπόλοιπη αζοροαγέλη βγαίνουν στους δρόμους για να κουνήσουν τις ουρές τους παιχνιδίζοντας και λαμβάνοντας την κοινωνικοποίηση που τους πρέπει. 

Τα γκρουπ συνήθως αποτελούνται από 10-15 σκυλιά και η αλήθεια είναι πως οι βόλτες δεν περιλαμβάνουν... μανούρες, καθώς η συντριπτική τους πλειοψηφία επιδεικνύει αμέριστη πειθαρχία και υπακοή. 

Απόλαυσε στιγμιότυπα από τα πολυμελή σκυλο-παρεάκια, στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved