Οι Green Day πουλάνε τα όργανα τους για... ψυχοθεραπεία

Ε και για να βγάλουνε και το κατιτίς τους.

Τα γενέθλια του τρίτου τους άλμπουμ «Dookie» που φέτος σβήνει τα 25 του κεράκια έχουν μάλλον πολύ μεγάλη αξία για τους «γονείς» του και τα μέλη της pop-punk μπάντας Green Day, την οποία λίγο-πολύ, στα χρόνια της πενθήμερης, της κοπάνας και των open party, είχαμε όλοι ακούσει και κοπανηθεί για πάρτη τους. 

Μεγαλώσαμε κι εμείς, μεγαλώσανε κι αυτοί κι όπως τότε η μουσική τους ήταν η ψυχοθεραπεία και η εκτόνωσή μας, έτσι και τώρα, η κατάστασή τους είναι τόσο «γιούχου» που μας στέλνει, στον καθρέφτη να κοιταχτούμε και να πούμε: «Μια χαρά είμαι θεέ μου».

Ο ένας τις κιθάρες του, ο άλλος κομμάτια των ντραμς του, o ένας γιατί του το είπε ο ψυχίατρος του, o άλλος γιατί έτσι, οι Billie Joe Armstrong και Tré Cool αποφάσισαν να τα πουλήσουν έτσι όπως είναι χιλιοπαιγμένα σε lives, πρόβες και ηχογραφήσεις, μέσα από την ιστοσελίδα Reverb.

 

2590659 green day iheart 617 409

 

Το μόνο που ΔΕΝ μας είπαν είναι πού θα πάνε τα έσοδα από τα χρήματα των αγοραστών. Δηλαδή, τα σκάω εγώ ας πούμε για να πάρω τη Gibson Les Paul του Armstrong. Και με τα λεφτά τα δικά μου, θα έρθει αυτός διακοπές Μύκονο; Περιμέναμε, ή μάλλον δεν περιμέναμε, ήμασταν σίγουροι, ότι θα ακούσουμε, θα διαβάσουμε, θα δούμε, κάπου τη φράση «για φιλανθρωπικό σκοπό» δίπλα από την εξαγγελία της... αγγελίας τους. Πουθενά.

Τι έγινε ρε παιδιά; Έπεσε πείνα;

Δες εδώ μερικά από τα όργανα που πουλάνε:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved