Πάρε βαθιά ανάσα πριν «βουτήξεις» στα αλλόκοσμα κλικ που ακολουθούν

17 στιγμιότυπα από τον πιο «ζωντανό» Φωτογραφικό Διαγωνισμό που είδες τελευταία.

Οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί έχουν περίοπτη θέση σε αυτό το site. Κι αν κάνουμε έναν εσωτερικό, μεταξύ μας, διαγωνισμό για τον καλυτερότερο όλων, αυτός που θα σου παρουσιάσουμε -καθ' ημάς- τον κερδίζει παμψηφεί και με κλειστά τα μάτια. 

Είναι η τέταρτη συναπτή χρονιά διεξαγωγής των ετήσιων φωτογραφικών βραβείων Siena (SIPA) που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του κόσμου μας, σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών και συναισθημάτων, εξίσου έντονων ανεξάρτητα από τον κυριολεκτικό ή μεταφορικό χρωματισμό της φωτογραφίας.

Από το δακρυσμένο παιδί προσφύγων στην Bangladesh διά χειρός του φωτογράφου M Asad που πήρε και το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού, μέχρι άλλους τριτοκοσμικούς -ή και όχι- πολιτισμούς, τον απόκρημνο κόσμο του ζωικού βασιλείου και αρχιτεκτονικά μνημεία.

 

sipa contest 2018 1 1024x683

 

Ο διαγωνισμός αυτός γίνεται υπό την αιγίδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Art Photo Travel, σε μία αποστολή προώθησης και ενίσχυσης της τέχνης, των μνημείων, των παραδόσεων, των πολιτισμών και της φυσικής ομορφιάς.

Φέτος, είχε περισσότερες από 48.000 συμμετοχές από ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους 156 χωρών.

Εμείς λέμε μετά βεβαιότητας ότι είναι ο πιο δυνατός σε συναισθήματα και ζωηρός σε χρώματα διαγωνισμός που έχουν δει τα ματάκια και η ψυχούλα μας τους τελευταίους μήνες.

Νιώσ' το μαζί μας σε κάθε ένα από τα παρακάτω ηχηρά κλικς: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved