Γιατί ο Mark Hamill δεν πολυγουστάρει τον νέο Luke Skywalker;

Γκρίνιες από την Φωτεινή Πλευρά της Δύναμης.

Ήδη από τα trailers που έχουμε δει για το Star Wars: The Last Jedi, προκύπτει πως ο Λουκ δεν είναι ο άνθρωπος που θυμόμασταν  από την αρχική επική τριλογία. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι μιας και όλα έχουν πάει τόσο στραβά στη ζωή του. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως ο Hamill είναι ευχαριστημένος με τον χαρακτήρα του.

Όλα ξεκίνησαν με την γκρίνια του ηθοποιού σχετικά με το Επεισόδιο 7, την προηγούμενη δηλαδή ταινία. Ο J. J. Abrams είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στη New York Times πως ο ηθοποιός δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος που εμφανίστηκε τόσο λίγο στο Επεισόδιο 7. «Δεν έκρυψε την απογοήτευση του και φοβόταν μήπως ο κόσμος γκρινιάξει για την τόσο μικρή εμφάνιση του Luke» είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης. Ωστόσο τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί μιας και ο Hamill είχε τους ενδοιασμούς του και για το Επεισόδιο 8.

Έχουμε γράψει και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Star Wars: The Last Jedi.

«Αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι. Ότι δηλαδή πρέπει να παραδεχτείς την αλλαγή στον χαρακτήρα σου. Υπάρχουν στιγμές που λες ‘‘Σοβαρά τώρα; Αυτή την ιδέα έχουν για τον Luke;’’.  Όχι μόνο διαφωνώ αλλά προσβάλλομαι. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα» είπε ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τον Luke θα τον δούμε. Αλλά ξέρουμε όλοι πόση μεγάλη σημασία έχει να γουστάρεις τον χαρακτήρα που παίζεις και να μην ξενερώνεις.

Ίσως ο Luke να μην είναι και τόσο μίζερος στο νέο επεισόδιο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved