Είναι η Αλίσια Βικάντερ η «Lara Croft» που περιμέναμε;

Το trailer θα σε κάνει να ξεχάσεις την Αντζελίνα Τζολί. 

Βλέποντας την αφίσα κι ακόμη περισσότερο το trailer του νέου «Tomb Raider», οι συγκρίσεις είναι μάλλον αναπόφευκτες. Όταν έχεις συνηθίσει και ταυτιστεί τόσο καιρό με την Αντζελίνα Τζολί, την τέλεια κινηματογραφική ενσάρκωση της «Lara Croft» που μας μεγάλωσε στα πόδια της μέσα από τις κονσόλες μας, είναι λογικό και μοιραίο να μπαίνεις σε συγκρίσεις, συζητήσεις ή και διαφωνίες σχετικά με το αν η Αλίσια Βικάντερ μπορεί να φορέσει τη στολή της Lara και να μπει στα…παπούτσια της Αντζελίνα. 

Capture

Οι πρώτες ενδείξεις μέχρι στιγμής πάντως είναι με το μέρος της. Η ουλή στο δεξί της μάγουλο, που εκτός από σεξουαλικότητα, της δίνει και ένα… συν στις συστάσεις γύρω από τη μαχητικότητά της, η εμπνευσμένη από το video game του 2013 εικόνα της ταινίας και το τσεκούρι που κρατά στην αφίσα, δημιουργούν μία συνθήκη που μέχρι να πάρουμε θέση μπροστά στις οθόνες οφείλουμε να (παρα)δεχτούμε: Η Αλίσια Βικάντερ αξίζει την ευκαιρία μας.

Διαφορές ασφαλώς και υπάρχουν, ωστόσο οι συντελεστές της ταινίας φαίνεται ότι έχουν κάνει καλή δουλειά ώστε να κρατήσουν αναλλοίωτες τις αρχές του «Tomb Raider» και να πραγματοποιήσουν μία ομαλή μετενσάρκωση της «Lara Croft».  Στις 16 Μαρτίου του νέου έτους θα έχουμε την ταινία μπροστά στα μάτια μας και το πληκτρολόγιο ξανά στα χέρια μας για να το συζητήσουμε πιο αναλυτικά.

Μέχρι τότε, υπομονή. Και ψυχραιμία…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved