Το νέο spin-off του Star Wars θα επικεντρωθεί στον Obi-One Kenobi

Επιτέλους η Δύναμη άκουσε τις προσευχές μας.

Μετά την ολοκλήρωση της ταινίας του Han Solo, η οποία έγινε μετά κόπων και βασάνων, η παραγωγή έχει ξεκινήσει να επικεντρώνεται στο επόμενο μεγάλο spin off που θα περιλαμβάνει έναν επίσης μεγάλο ήρωα. Αυτόν εδώ τον τύπο.

Αγαλλιάστε αδέρφια γιατί ήρθε η ώρα του μέγιστου Jedi. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης της ταινίας ‘‘Billy Elliot’’, Stephen Daldry, έχει ξεκινήσει τις κουβέντες για ένα φιλμ που θα αφηγείται την ιστορία του Obi One. Τα καλά νέα είναι πως η παραγωγή συμφωνεί. Τα κακά, είναι πως δεν υπάρχει ακόμα κανένα σενάριο.

Η επόμενη ερώτηση που έρχεται ωστόσο, είναι ποιος θα πρωταγωνιστήσει. Ο Ewan McGregor είχε δηλώσει πως θα συμμετείχε ευχάριστα σε μία ακόμα ταινία, όπου θα έδειχνε τα γεγονότα πριν το  ‘‘A New Hope’’ όπου  τον ρόλο είχε ο θρυλικός Sir Alec Guinness. Ωστόσο αυτό θα ήθελε προσοχή, καθότι ο Obi One είναι ούτως ή άλλως κεντρικός ήρωας στα επεισόδια 2 και 3.

Οπότε ίσως το ιδανικό θα ήταν μία ιστορία κάπου μετά το τέλος του ‘‘Revenge of the Sith’’ και λίγο πριν το ξεκίνημα του ‘‘A New Hope’’.  Ο Ewan είναι και στην κατάλληλη ηλικία για κάτι τέτοιο, οπότε η επιλογή του δεν θα ήταν καθόλου κακή περίπτωση. Μένει να δούμε τι άποψη θα έχει και η παραγωγή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved