Και τελικά στο νέο Τζέιμς Μποντ θα δούμε τον Ντάνιελ Kρεγκ

Έκλεισε!

Η κουβέντα γύρω από τον νέο πράκτορα 007 που είχε πάρει φωτιά τον τελευταίο μήνα, με διάφορες υποθέσεις από πολύ γνωστά στόματα, φαίνεται ότι λήγει μετά από δημοσίευμα στους New York Times.

Η φάση θύμιζε αρκετά μεταγραφολογία από το NBA όπου ο σταρ της ομάδας δεν είναι απόλυτα σίγουρος αν θα συνεχίσει ή αν θα βάλει πλώρη για άλλη λιμάνια. Ο Ντάνιελ Κρεγκ όμως, όπως όλα δείχνουν, είπε το πολυπόθητο «ναι» για μία πέμπτη ταινία με αυτόν πρωταγωνιστή.

daniel craig 007 9

Ομολογούμε ότι τον έχουμε αγαπήσει πολύ αλλά η αλήθεια είναι ότι τρέφαμε και μία κρυφή ελπίδα για τον Τομ Χάρντι. Να φοράει κοστούμι και να ζητάει ένα shaken κι όχι stirred μαρτίνι. Και μετά να επιδίδεται σε ανελέητα κυνηγητά κάπου σε κάποια εξωτική πόλη της Γης.

Η ταινία προβλέπεται να βγαίνει στα σινεμά το 2019 και το μόνο άλλο σίγουρο είναι πως δε θα συνεχίσει με τον Σαμ Μέντες στο σκηνοθετικό τιμόνι. Με αυτά τα δεδομένα δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε από το καινούργιο Τζέιμς Μποντ. Ο Γκρεγκ θα είναι πάλι εκεί με το αρχοντικό του στυλ και το μάτι του να γυαλίζει στις σκηνές δράσεις. Όμως, αλήθεια, ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης που θα οδηγήσει τον πράκτορα σε νέες περιπέτειες γεμάτες στυλ, μοιραίες γυναίκες και παγκόσμιες συνωμοσίες;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved