Σούπερ λέμε: το Westworld επιστρέφει με βαρβάτο τρέιλερ!

Ήμασταν σίγουροι.

Είσαι το studio της HBO που οι απανωτές σου επιτυχίες σε έχουν οδηγήσει στο Κυνήγι του Αγίου Δισκοπότηρου της τηλεοπτικής σειράς. Η ευχή κι η κατάρα σου είναι πως όλοι περιμένουν από εσένα να βγάλεις έναν καινούργιο λαγό από το καπέλο, να κάνεις άλλο ένα θαύμα λες κι είσαι κάποιος Προφήτης.

Έχεις διαλύσει όλα τα ταμεία με το Game of Thrones, έχεις φτιάξει την καλύτερη σειρά όλων των εποχών για πολλούς θεατές εκεί έξω, έχεις καταφέρει να κάνεις πάταγο ξανά με το True Detective και βρίσκεσαι στη δεινή θέση να πρέπει να επαναλάβεις τον θρίαμβο!

Τι κάνεις; Καταρχάς προσλαμβάνεις ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών που θα ζήλευε οποιαδήποτε άλλη παραγωγή (Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Εντ Χάρις, Άντονι Χόπκινς και πολλοί άλλοι) και μετά λες να κάνεις ένα τρελό πείραμα: να αναβιώσεις μια παλιά sci-fi σειρά με θεματική κάπου ανάμεσα στο Γουέστερν και την Επιστημονική φαντασία. Την ονομάζεις Westworld και ετοιμάζεσαι να κατακτήσεις τον κόσμο ξανά.

Και μάλλον τα καταφέρνεις αφού η προβολή του 1ου επεισοδίου της 1ης σεζόν έσπασε κάθε ρεκόρ για πρεμιέρα! Ακολουθούν πολύ καλές κριτικές για τον 1ο κύκλο και ετοιμάζεσαι για τον 2ο. Και βγάζεις ένα βαρβάτο τρέιλερ για να προετοιμάσεις τον κοσμάκη για αυτό που τον περιμένει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved