Η πορεία των Queen θα γίνει επιτέλους ταινία

Επιβεβαιώθηκε! Και «We will Rock you» αδέρφια.

Η πορεία των Queen, από τότε που η πελώρια φωνή του Freddie Mercury έφυγε για το μακρινό ταξίδι, έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα. Και  για να λέμε κι όλη την αλήθεια η μπάντα χωρίς το εμβληματικό της αστέρι ποτέ δε θα μπορούσε να ακουστεί το ίδιο.

Η τρομερή, λοιπόν, αγάπη μας για το συγκρότημα βρίσκει έναν πολύ καλό λόγο για αναζωπυρωθεί. Ο αρτίστας της κιθάρας, ο χαμηλών τόνων αλλά μεγάλων rif μουσικός, ο κος Brian May σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Rolling Stone Brian May σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Rolling Stone ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που περιμένουμε εδώ και πολύ πολύ καιρό να γίνει: η καριέρα τους θα γίνει ταινία με τίτλο «Bohemian Rhapsody»!

giphy brian may queen

Είναι κάτι που συζητιέται εδώ και περίπου 12 χρόνια αλλά ποτέ δεν ερχόταν η τελική επισημοποίηση. Αυτή τη φορά όμως όπως φαίνεται, τα πράγματα είναι πιο κοντά από ποτέ. Άλλωστε κατά καιρούς πάντα έβγαιναν κάποιες ειδήσεις για το πρότζεκτ, όπως ότι o Ramy Dalek (γνωστός από το Mr. Robot) θα αναλάβει να αναπαραστήσει τον Mercury στην ταινία.

Γενικά ψηνόμαστε πολύ για τη φάση απλά κρατάμε μικρό καλάθι γιατί η αλήθεια είναι πως οι βιογραφίες πολλές φορές «στραβώνουν». Όμως είναι μια μεγάλη σιγουριά η παρουσία του Bryan Singer (γνωστού από τις X-MEN ταινίες και τους εξαιρετικούς «Συνήθεις Ύποπτους» του 1995) στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

Μένει τώρα δηλαδή να βγει στις αίθουσες και παρά την προηγούμενη μίνι γκρίνια να ξαμοληθούμε με δάκρυα στα μάτια για να δούμε την ταινία με τους εφηβικούς μας ήρωες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved