Φουλ σκοτάδι προβλέπεται στη δεύτερη σεζόν του Stranger Things

Οι παραγωγοί προειδοποιούν τους οπαδούς…

Για να μη στεναχωρήσουμε κάποιον αναγνώστη/θεατή να πούμε πως παρακάτω ακολουθούν τα γνωστά και μη εξαιρετέα ΣΠΟΪΛΕΡ. Άρα αν δεν έχεις δει την πρώτη σεζόν, καλό είναι να σηκωθείς και να φύγεις τώρα από εδώ.

Οι υπόλοιποι συνεχίστε άφοβα. Ή όχι; Το λέμε αυτό διότι ένας εκ των παραγωγών της σειράς, ο Shawn Levy, δήλωσε πως οι φανς είναι πολύ πιθανόν να στεναχωρηθούν με τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο του Stranger Things. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πρόκειται να κάνουμε κάποια πράγματα που ίσως δυσαρεστήσουν τους οπαδούς, όμως τελικά πιστεύουμε ότι θα αποζημιωθούν με τον καλύτερο τρόπο από αυτά»

Και εξηγούμε: καταρχάς (ευτυχώς) ξεκαθάρισε πως η κοκκινομάλλα Barb δεν πρόκειται να επιστρέψει από τον άλλο κόσμο που έχει πάει. Και λέμε ευτυχώς διότι έχει καταντήσει κουραστικό για χάριν του happy end να βλέπουμε νεκραναστάσεις από το πουθενά…

barb spoiler

Από εκεί και πέρα οι δηλώσεις του παραγωγού κυμάνθηκαν στο εξής πλαίσιο: το Stranger Things επιστρέφει με πολύ πιο σκοτεινά χρώματα αυτή τη φορά. Εμείς δηλώνουμε χαρούμενοι με αυτή την προοπτική και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved