To νέο τρέιλερ του “Dunkirk” σε στέλνει κατευθείαν στις μάχες του Β’ Παγκοσμίου

Ο Κρίστοφερ Νόλαν βάζει τον Τομ Χάρντι σε θέση μάχης.

Η 21η Ιουλίου είναι η μέρα που η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν θα προσγειωθεί στις οθόνες των σινεμά. Πρόκειται για μια μεγαλεπήβολη παραγωγή που έχει κοστίσει τον ουρανό με τα άστρα και καταπιάνεται με τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν χιλιάδες στρατιώτες των Συμμάχων που βρίσκονταν αποκλεισμένοι από τα Ναζιστικά στρατεύματα στην παράλια περιοχή της Γαλλίας που ακούει στο όνομα Δουνκέρκη –από εκεί και ο τίτλος “Dunkirk” όπως καταλαβαίνεις.

To νέο τρέιλερ δείχνει συγκλονιστικό καθώς νομίζεις ότι είσαι κι εσύ εκεί, ντυμένος στα χακί, και προσπαθείς να μείνεις ζωντανός. Όπως διαβάζουμε ο σκηνοθέτης θέλησε να πει την ιστορία με τρεις διαφορετικές οπτικές: στη γη, στη θάλασσα και στον ουρανό –καλύπτοντας έτσι κάθε πιθανή και απίθανη εκδοχή των μαχών.

Στα συν το εξαιρετικό καστ, που πέρα από τους αγαπημένους Τομ Χάρντι και Κίλιαν Μέρφι, αποτελείται από «παλιές καραβάνες» με πολλά παράσημα: όπως ο Κένεθ Μπράνα κι ο Μαρκ Ράιναλς που βραβεύτηκε το 2016 με Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου. Τέλος να τονίσουμε πως κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, ακούγονται οι φράσεις από τη διάσημη ομιλία του Γουίνστον Τσόρτσιλ η οποία κατέληγε με τη χαρακτηριστική φράση: “We will never surrender”



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved