Θέλεις να δεις live τους KollektivA στο Gagarin;

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό του Ratpack και κέρδισε μία από τις 6 διπλές προσκλήσεις!

Τους γνώρισαμε το 2009, τους αγαπήσαμε για τις θεματικές ιστορίες που τόσο άριστα περιγράφουν στα τραγούδια τους και έκτοτε προσπαθούμε να μην χάνουμε ούτε μία live εμφάνισή τους. Ο νέος του δίσκος, τα «Σύρματα» που κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2016, όχι μόνο κέρδισαν το κοινό, αλλά προσέφεραν και μία αυθεντική ακουστική και έναν καθαρό rock n' roll ήχο, που δύσκολα μπορείς να βρεις στη χώρα μας. 

Αυτό το Σάββατο, 8 Απριλίου, στην σκηνή του Gagarin 205, οι KollektivA θα βρίσκονται εκεί για να ερμηνεύσουν νέα και παλιά αγαπημένα τραγούδια και περιμένουν και σένα να τους συνοδέψεις στο μουσικό τους ταξίδι, "THE CRADLE WILL ROCK''. 

Η βραδιά θα ξεκινήσει δυναμικά με dj set από τους Coffee Break Cookies και λίγο αργότερα οι KollektivΑ θα ανέβουν στη σκηνή έτοιμοι να μας απογειώσουν και να καλωσορίσουν τους φίλους τους. Οι Δημήτρης Καλαντζής (Tsopana Rave), Νικόλας Kαρίμαλης (Razastarr), Μόνιμος Κάτοικος, Mc Yinka, Psyclinic Tactix θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin μαζί με τους KollektivA σε ένα "προκλητικό" rock - hip hop crossover.

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό του Ratpack και μπορεί να κερδίσεις μία από τις 6 διπλές προσκλήσεις και να «κοπανηθείς» με τον ήχο των KollektivA! Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 14.00, οπότε μην χάνεις στιγμή!

Upd: Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Διάβασε εδώ τους όρους συμμετοχής τους διαγωνισμού και καλή επιτυχία! 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved