Αυτό είναι το trailer του δεύτερου μέρους του «The Get Down»

Βινύλια, μεικτάκια και όσα πρέπει να ξέρεις μέχρι την πρεμιέρα στις 7/4.

Το «The Get Down» το αγαπάμε. Έσκασε με ορμή το τέλος του καλοκαιριού πιο ευχάριστο και κυρίως μας πρόσφερε διάφορα για να θυμόμαστε: Πρώτα απ΄ όλα την ίδια την ιστορία του Zeke και της Mylene (αλλά και το απίθανου Shaolin Fantastic). Έπειτα την ανασύσταση της εποχής: σε πάει στο σημείο μηδέν, σε μια παρακμιακή μα τόσο ζωντανή Νέα Υόρκη, εκεί όπου γεννιέται το hip-hop μέσα από τη σάρκα της ντίσκο φαντασμαγορίας, προσφέροντας ένα πολύ δυνατό soundtrack. Tέλος, το ίδιο φορμά: είναι η πρώτη σειρά που ο κύκλος κόπηκε στη μέση. Είδαμε το μισό το καλοκαίρι και τον υπόλοιπο τον περιμένουμε με αγωνία στις 7 Απριλίου.

Λίγο πριν τσουγκρίσουμε αβγά και σουβλίσουμε αρνιά θα βυθιστούμε στην hip-hop extravaganza του Netflix. Και μιλώντας για επιστροφή,  μετά το teaser που είχαμε τη χαρά να δούμε πριν μερικές εβδομάδες, κυκλοφόρησε το trailer για το δεύτερο μισό του πρώτου κύκλου. Για δες:

Βρισκόμαστε στο 1978, ένα χρόνο μετά το φινάλε του πρώτου μισού. Οι The Get Down Brothers φέρνουν ένα νέο ήχο, κοιτάζουν κατάματα την επιτυχία όμως όλα έχουν το τίμημά τους. Ο Zeke θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε όνειρα και πραγματικότητα, ο Mylene συνεχίζει να έχει τα θέματα με τον πατέρα και την οικογένειά της την ώρα, ενώ ο εθισμός του Fantastic Shaolin και τα πάρε δώσε του με την αφρόκρεμα των ντίλερ του Bronx θα έχει συνέπιες και στους The Get Down Brothers.

Κάπως γενικά όλα αυτά, αλλά τούτα είναι τα μόνα που έχει αφήσει να διαρρεύσουν το Netflix. Αυτά, μαζί με μερικές φωτογραφίες που λίγο ελάχιστα μας υποψιάζουν για όσα πρόκειται να δούμε και να ακούσουμε.

Το δεύτερο μέρος του The Get Down θα προβληθεί στις 7 Απριλίου στο Netflix



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved