Διαγωνισμός: Κέρδισε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3»!

Τι είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να ανυπομονείς για την κυκλοφορία μίας ταινίας; Αρκεί ένα καλό, πολλά υποσχόμενο καστ, μία ενδιαφέρουσα πλοκή ή το όνομα ενός συγκεκριμένου σκηνοθέτη, ώστε να δώσεις ραντεβού με τους κολλητούς σου για τη βραδινή προβολή; Σίγουρα όλα τα παραπάνω παίζουν καθοριστικό ρόλο για να «κόψεις» εισιτήριο. Ωστόσο, μερικές φορές, αρκούν δύο στοιχεία για να πεις το «ναι», δίχως δεύτερη σκέψη.

Ποια είναι αυτά; Το όνομα Chris Pratt και η λέξη Marvel Studios, δηλαδή ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, ο οποίος σου υπόσχεται μία συναρπαστική εμπειρία θέασης, ένα πρωτόγνωρο κινηματογραφικό «ταξίδι» στον κόσμο της φαντασίας. Αυτοί είναι και οι λόγοι, άλλωστε, που από το 2017 μετρούσες τον χρόνο αντίστροφα για την κυκλοφορία της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία 3», η οποία θα βγει -επιτέλους- στους κινηματογράφους στις 4 Μαΐου από τη Feelgood Entertainment.

guardians1

Αν ανυπομονούσες κι εσύ, όπως και εμείς, λοιπόν, για αυτήν την κυκλοφορία, τότε αξίζει να πάρεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό, ο οποίος διεξάγεται στο Instagram. Διότι αν κερδίσεις, θα εξασφαλίσεις ένα σετ από συλλεκτικά δώρα, εμπνευσμένα από τις περιπέτειες της πιο δημοφιλούς ομάδας υπερηρώων της Marvel Comics!

guardians2

 

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 9 Μαΐου, ενώ για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα: Αρχικά, θα ακολουθήσεις τον λογαριασμό του Ratpack.gr και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram. Στη συνέχεια, θα κάνεις tag δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους τρεις τυχερούς που θα αποκτήσουν ένα πρακτικό foldable backpack και ένα άνετο, ζεστό hoodie από τη νέα ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3».

 

guardians3

 

Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις πως στη νέα ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3», η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Μαΐου από τη Feelgood Entertainment, η αγαπημένη παρέα με τους πιο ασυμβίβαστους ήρωες επιστρέφει, απλώς λίγο διαφορετική. O Peter Quill δυσκολεύεται να ξεπεράσει την απώλεια της Gamora όμως, την ίδια στιγμή πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του, ώστε όλοι μαζί να προστατεύσουν το σύμπαν, αλλά και έναν δικό τους. Άραγε θα τα καταφέρουν; Το σίγουρο είναι πως αν η αποστολή αποτύχει, η ομάδα δεν θα είναι πλέον η ίδια, όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Στο trailer που ακολουθεί, μπορείς να πάρεις μία σύντομη «γεύση» από την ταινία!

 

 

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved