Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας MEN

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην έναρξη του φετινού καλοκαιριού, εσύ θέλεις να περνάς όλο και περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού -και όχι άδικα. Διανύουμε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς, αφού ο καιρός είναι «σύμμαχός» μας όμως, η ζέστη δεν έχει γίνει ακόμη αφόρητη. Ακριβώς για αυτό, κάθε απόγευμα μετά το γραφείο αναζητείς διασκεδαστικές αφορμές για να δεις τους κολλητούς ή την αγαπημένη σου, προγραμματίζεις after work συναντήσεις στα γνώριμα στέκια και ατελείωτους περιπάτους στο κέντρο της πόλης.

Η πιο δελεαστική after work πρόταση, βέβαια, δηλαδή εκείνη στην οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, «κρύβεται» στη σκοτεινή αίθουσα ενός κινηματογράφου, εκεί όπου μπορείς να ζήσεις δυνατές, ανεπανάληπτες εμπειρίες θέασης, οι οποίες σε μεταφέρουν σε μακρινούς, φανταστικούς κόσμους.

Μία από αυτές τις συγκλονιστικές ταινίες, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Tanweer -και δεν πρέπει να τη χάσεις. Πρόκειται για το νέο υπαρξιακό θρίλερ, MEN, το οποίο φέρει την υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη, σεναριογράφου και συγγραφέα Άλεξ Γκάρλαντ, ένα ανατρεπτικό, ξεχωριστό έργο που θέτει καίρια ερωτήματα και στην avant premiere του οποίου μπορείς να βρεθείς και εσύ, λαμβάνοντας απλώς μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό στο Instagram!

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 25 έως και τις 27 Μαΐου, ενώ για να δηλώσεις συμμετοχή θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Ratpack.gr και τον λογαριασμό της Tanweer στο Instagram, καθώς και να κάνεις mention δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς που θα εξασφαλίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας MEN, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Village Cinemas του εμπορικού κέντρου The Mall Athens τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 20.00 (ώρα προσέλευσης 19.30).

Διάβασε, λοιπόν, εδώ αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού και λάβε μέρος για να βιώσεις μία νέα και ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία. Μέχρι τότε, δες το trailer που ακολουθεί, για να πάρεις μία μικρή «γεύση» από την ταινία!

 

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίγεται γύρω από τη Χάρπερ, την οποία υποδύεται η οσκαρική Τζέσι Μπάκλεϊ, μία γυναίκα που αποφασίζει να αναζητήσει την ησυχία και την προσωπική της γαλήνη σε ένα μεγάλο σπίτι της αγγλικής εξοχής, έπειτα από τον απρόσμενο θάνατο του άντρα της. Όλα κυλούν όπως τα έχει σχεδιάσει, ώσπου μία μέρα πραγματοποιεί έναν περίπατο στο δάσος και κάποιος ή κάτι την παρενοχλεί. Αυτό το περιστατικό γίνεται η αφορμή για να μετατραπεί η πραγματικότητα της Χάρπερ σε έναν ολοζώντανο εφιάλτη, ο οποίος αφυπνίζει τις πιο σκοτεινές αναμνήσεις της. Και παρότι αυτή η σύντομη περιγραφή θυμίζει τη συμβατική πλοκή ενός κλασικού θρίλερ, στην πραγματικότητα η ταινία ΜΕΝ, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Ιουνίου από την Tanweer, είναι πολλά περισσότερα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημιουργό της, Άλεξ Γκάρλαντ, «η ταινία λειτουργεί σαν ένας παράξενος καθρέφτης και οι άνθρωποι θα έχουν τη δική τους άποψη για το τι αφορά ή δεν αφορά».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved