«Πώς να σκοτώσεις τον πρωταγωνιστή σου»: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere!

Καλοκαίρι στην Αθήνα και τι καλύτερο μπορείς να κάνεις έπειτα από μία απαιτητική ημέρα στο γραφείο, από το να δώσεις ένα after work ραντεβού με τον κολλητό ή το κορίτσι σου για να απολαύσεις μία σινεφίλ βραδιά, σε έναν από τους θερινούς κινηματογράφους της πόλης;

Είτε ανήκεις στους φανατικούς σινεφίλ, είτε όχι, το σίγουρο είναι πως μία ταινία αποτελεί τη λεπτομέρεια που μπορεί να απογειώσει το κλείσιμο μιας ημέρας, να δώσει ώθηση σε μία ζεστή, καλοκαιρινή βραδιά στο κλεινόν άστυ.

Χαλάρωσε, λοιπόν, γιατί σου έχουμε καλά νέα και για την ακρίβεια, μια πολύ «δυνατή» πρόταση. Μετέτρεψε τις παρακάτω λέξεις σε εικόνες και θα καταλάβεις: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μόργκαν Φρίμαν, Τόμι Λι Τζόουνς και Ζακ Μπραφ να «ξεδιπλώνουν» το ταλέντο τους στην οθόνη του θερινού, ενώ εσύ χαλαρώνεις κάτω από τον έναστρο ουρανό της πόλης. Τι άλλο να ζητήσεις;

 

diago1

 

Ναι, οι τεράστιες και δη οσκαρικές αυτές μορφές του παγκόσμιου κινηματογράφου επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη σε μία επική ταινία που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε. Ο λόγος, φυσικά, για το «Πώς να σκοτώσεις τον πρωταγωνιστή σου», που μας φέρνει η Tanweer.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες πως την Τρίτη 29 Ιουνίου, μπορείς να πας στην avant premiere της νέας, απολαυστικής αυτής ταινίας με τους κορυφαίους Ρόμπερτ ντε Νίρο και Μόργκαν Φρίμαν;

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την 1η Ιουλίου, ωστόσο, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας που θα «τρέξει» από τις 25 μέχρι τις 28 Ιουνίου, μπορείς να είσαι ένας από τους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere του «Πώς να σκοτώσεις τον πρωταγωνιστή σου», στον κινηματογράφο Μπομπονιέρα στην Κηφισιά, στις 9 το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (ώρα προσέλευσης στις 20.30).

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας και να κερδίσεις τη διπλή πρόσκληση, θα χρειαστεί απλώς να ακολουθήσεις τα παρακάτω πολύ απλά βήματα και για την ακρίβεια, να κάνεις follow στο Instagram το Ratpack.gr και την Tanweer Greece και να κάνεις mention δύο φίλους σου στα σχόλια του σχετικού post του Ratpack.gr στο Instagram.

 

diago3

 

Δες, λοιπόν, το τρέιλερ του «Πώς να σκοτώσεις τον πρωταγωνιστή σου» για να πάρεις μία «γεύση» από όσα θα παρακολουθήσεις και να καταλάβεις γιατί ανυπομονούμε πολύ να δούμε την ταινία, διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και λάβε μέρος, για να είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που θα βρεθούν στην avant premiere της ταινίας!

 

 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved