Διαγωνισμός: Κέρδισε τα απολαυστικά νέα Frappuccino των Starbucks!

Υπάρχουν μερικές ημέρες της εβδομάδας που το επώδυνο πρωινό εγερτήριο για το γραφείο, καθώς και το οκτάωρο που ακολουθεί, περνάνε πολύ πιο γρήγορα από κάποιες άλλες. 

Αυτό συμβαίνει γιατί από τη στιγμή που ηχεί το πρώτο ξυπνητήρι της ημέρας, εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να πατήσουμε ένα fast forward στην πρωινή προετοιμασία, τα deadlines, τις υποχρεώσεις του γραφείου, ώστε να βρεθούμε απευθείας στο απόγευμα και πιο συγκεκριμένα, στο σημείο που έχουμε ορίσει την after work συνάντηση με τους κολλητούς μας.

Έχοντας τον καιρό «σύμμαχο» για ατελείωτες περαντζάδες στις αγαπημένες μας συνοικίες, οι εβδομαδιαίες συναντήσεις μας γίνονται πολύ και πιο τακτικές, συνεπώς το αβάσταχτο πενθήμερο Δευτέρα-Παρασκευή πριν από το πολυπόθητο Σουκού, γίνεται πολύ πιο διασκεδαστικό! Αυτό οφείλεται βέβαια στους κολλητούς μας αλλά και τους γευστικούς συνοδοιπόρους της παρέας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τα άκρως δροσιστικά και καλοκαιρινά Frappuccino® των Starbucks, τη λαχταριστή προσθήκη που μας κάνει να ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα κλείσουμε πίσω μας την πόρτα του γραφείου! Από εκεί και έπειτα, η διαδρομή είναι λίγο πολύ γνωστή. Ένας από την παρέα θα αναλάβει την παραλαβή των ροφημάτων και λίγα λεπτά αργότερα θα τα απολαμβάνουμε σε κάποιον από τους δημοφιλείς λόφους του κέντρου, τα υψώματα που μας χαρίζουν μία three-sixty θέα της πόλης!

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να δώσεις μία εξίσου καλοκαιρινή και δροσερή διάθεση στα απογεύματα μετά το γραφείο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό μας, ο οποίος θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 27 Ιουλίου! Μοναδική προϋπόθεση για να λάβεις μέρος, είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα που ακολουθεί και ίσως να είσαι εσύ ένας από τους δέκα τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν μία κάρτα Starbucks με πέντε δωρεάν ροφήματα, μία συσκευασία Starbuck Via Coffee και ένα τραγανό cookie Bearista Starbucks.

Παρόλα αυτά, πριν σπεύσεις στο πρώτο κατάστημα Starbucks για να παραγγείλεις το ίδιο ρόφημα που δεν έχεις απαρνηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια, τι θα έλεγες να κάνεις ένα twist, δοκιμάζοντας τις νέες γεύσεις Frappuccino®; Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο Chocolate Marshmallow S’mores Frappuccino® με «πλούσια» σως από σοκολάτα γάλακτος, κρεμώδες μείγμα από καφέ, γάλα, πάγο, σαντιγί από marshmallow και τραγανό θρυμματισμένο μπισκότο και το Peanut Butter Cup Frappuccino®, το ρόφημα που έκανε τη φαντασίωση ενός ροφήματος με γεύση φυστικοβούτυρο, γάλα, πάγο και κομματάκια σοκαλάτας, πραγματικότητα! Σε κάθε περίπτωση, μπορείς πάντα να μείνεις πιστός στην παράδοση, δημιουργώντας τον δικό σου μοναδικό συνδυασμό με βάση espresso ή cream, σιρόπι, σως, γαρνιτούρα, σαντιγί, γάλα ή καφέ.

star2

Τέλος, εάν δεν υπάρχει κάποιο πλάνο στα σκαριά για τις 30 Ιουλίου, δηλαδή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας, μπορείς να προτείνεις στην υπόλοιπη παρέα να περάσετε μία βόλτα από τα Starbucks, που με αφορμή τον συγκεκριμένο εορτασμό, μας παρέχουν την προσφορά 1+1 σε όλα τα Frappuccino®!

#frappuccino #starbucksgr

*Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved