4 ιντερνετικά μαθήματα για να ζήσεις ως cool πρωτόγονος μέσα στα χιόνια

Επειδή μπορεί να ζορίσουν κι άλλο τα πράγματα εμείς προτείνουμε λύσεις. 

Αυτές τις μέρες, και αφού επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των σαμάνων του καιρού –βλέπε Αρνιακός, μεγάλη η χάρη του!- αποδείχθηκε το πόσο τεράστιο ήταν το ψέμα των Locomondo όλα αυτά τα χρόνια για το κρύο στην Ελλάδα. Μάγκες, πέσατε έξω, λάθος μας τα λέγατε, να πάτε στη Τζαμαϊκα. Εμείς εδώ ζούμε post-apocalyptic στιγμές: Το έστρωσε στην Γλυφάδα!

Με το που άρχισαν να ασπρίζουν τα αυτοκίνητα, Αθηναίοι και Αθηναίες βγήκαν στα μπαλκόνια τους, σφίχτηκε η καρδιά τους,  άσπρισαν τα πρόσωπά τους και με τρόμο κατάλαβαν τη μεγάλη αλήθεια: ήρθε το τέλος. Αυτό ήταν. Η ζωή όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα δε θα υπάρχει πια. Τέλος οι καφέδες Γενάρη μήνα με κοντομάνικα, τέρμα το ανοιχτό παράθυρο στο αμάξι, κοντή κάλτσα χειμωνιάτικα δε θα μπορέσουμε να φορέσουμε ξανά ποτέ. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι όπως τα είχε προβλέψει ο Αρκάς στο «Μετά την καταστροφή». Πρωτόγονες καταστάσεις, μέχρι τα αδέσποτα θα κυνηγάμε για να τους πάρουμε την τροφή.

Επειδή όμως το cool μας δε πρέπει να το χάνουμε ποτέ, ιδού κάποια λίγα μαθήματα που μας προσφέρει δωρεάν ο Μέγας Δάσκαλος με το όνομα Youtube.

Τώρα με τα χιόνια μόνο αν είσαι caveman θα μπορείς να ελέγχεις τη φάση.

1. Γυμναστική: Κόβε ξύλα και πέτα πέτρες

Όπως φαίνεται και στο βιντεάκι «δεν υπάρχει δε μπορώ, μόνο δε θέλω υπάρχει». Έτσι, λοιπόν, μπορεί να κάνεις γυμναστική με ότι βρεις μπροστά σου τώρα που τα γυμναστήρια δε θα ανοίξουν ξανά ποτέ: ξύλα, σπασμένα τσιμέντα, χαλασμένους νιπτήρες και άλλα πολλά. Πρέπει το σώμα να είναι ζεστό για αντέξει το ψύχος. Και εσύ γίγαντας-μαχητής για να κερδίσεις τους άλλους caveman στον αγώνα για την τροφή. 

2. Πρωινό: Μαγείρεψε 90.000 θερμίδες και φάε κατευθείαν από το τσουκάλι 

 

 

Το πρωινό πρέπει να είναι το βασικό γεύμα της ημέρας. Ως εκ τούτου, μιας και δε θα έχεις τη σιγουριά της αγαπημένης σου κουζίνας, αφού τα σπίτια θα έχουν γίνει παγωμένα μαυσωλεία, εσύ θα ανάβεις τη φωτίτσα σου κάθε πρωί μπροστά στη στάση Συγγρού-Φιξ. Εκεί θα «κουμπώνεις» ότι υλικά έχεις (μπέικον, κιμάδες, τυριά, πατσά, υπολείμματα από πίτσα) μέσα σε ένα τσουκάλι. Και μετά θα τα τρως. Και θα είσαι δυνατός.

3. Βραδινό: Ψήσε βουβάλια μέσα στα κάρβουνα –ναι, καλά κατάλαβες!

 

 

Καλά, καταρχάς, προφανώς ξέχνα το μεσημεριανό αφού λογικά εκείνες τις ώρες θα κυνηγάς με το τόξο σου άγρια ζώα στο Κολωνάκι. Μόνο πρόσεχε τις αρκούδες της Πίνδου που θα έχουν μετοικήσει στην Αθήνα ψάχνοντας για λίγη ζέστη. Εσύ αφού γδάρεις τα θηράματά σου τα ψήνεις όπως τα λέει ο κυριούλης στο βίντεο. Ο «Μπομπ Ρος του ψησίματος» ξέρει τι κάνει. Κρέας μέσα στα κάρβουνα κατευθείαν για extra smokey γεύση. Ξέχνα τις γκουρμέ αηδίες τύπου σχάρα. «Όχι άλλο κάρβουνο» λες; Δεν κατάλαβες καλά: Μόνο κάρβουνο από εδώ και πέρα! 

4.  Στυλ: Μούσια και καρό μάλλινα πουκάμισα μόνο

Η μαύρη αλήθεια είναι πως τη μόδα την έχουμε ακολουθήσει πολλές φορές στη ζωή μας. Έχουμε όμως και τα όρια μας με αυτούς τους σατανάδες που έχουν προσπαθήσει μέχρι και τους lumbersexual να μας επιβάλλουν ως πρότυπο. Αλίμονο, φαίνεται ότι ο καιρός, το ψύχος και το χιόνι θα μας νικήσει. Από εδώ και πέρα ότι και αν είσαι, φιλόλογος, δικηγόρος, developer, πωλητής, γιατρός ή ναυτικός το στυλ θα είναι ένα: Μούσια και καρό μάλλινα πουκάμισα μόνο. Δε βγαίνει αλλιώς η φάση φίλε, το χιόνι καταλαβαίνεις, αυτό πια διαμορφώνει τα trends. Δες το βιντεάκι και πάρε μαθήματα στυλ -και επιβίωσης.

Στη νέα Αθήνα που ξημερώνει, εκεί που όχι απλά “Winter is Coming” αλλά “Winter is here to stay”, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. Εμείς τα μάθαμε από το ίντερνετ και σου λέμε πρώτη την αλήθεια για να την παλέψεις.

evolution

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved