To Βουνό θα είναι πιο απειλητικό από ποτέ στον 8ο κύκλο

Ο Hafþór Björnsson μας έδωσε τυράκι για τη συνέχεια του Game of Thrones.

Είναι ήσυχος, είναι κακός και διψά για αίμα. Όχι, δεν είναι βρικόλακας είναι το ανθρώπινο τέρας του «Game of Thrones». Είναι ο τύπος που έλιωσε το κεφάλι του αντιπάλου του με γυμνά χέρια, ο μόνος άνθρωπος που τρέμουν ακόμα και οι Nightwalkers. Είναι το Βουνό ή αλλιώς ο Sir Gregor Clegane.  

 

 

Ο φύλακας-άγγελος της Cersei Lannister είναι ένας τύπος που κάνει λίγες εμφανίσεις, ωστόσο όταν τις κάνει κλέβει την παράσταση. Για αυτό και είναι από τους χαρακτήρες που έχουμε τεράστια αγωνία για την κατάληξή του στο φινάλε της σειράς. Μόνο που πλέον έχουμε ένα μικρό στοιχείο καθώς ο άνθρωπος πίσω από το Βουνό, ο κατά πολλούς δυνατότερος άνθρωπος του κόσμου, Hafþór Júlíus Björnsson παραδέχτηκε κάτι για το μέλλον του στον τελευταίο κύκλο της σειράς.

Συγκεκριμένα όταν ένας φαν του τον ρώτησε στο Instagram για το ποια είναι η καλύτερη σκηνή στην οποία έχει παίξει στη σειρά, εκείνος αποκρίθηκε:

«Είναι ξεκάθαρα στον όγδοο κύκλο, οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω».

Λίγο αργότερα ανέβασε και την παρακάτω φωτογραφία μετά το γύρισμα. Μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα φονικά μάτια μετά το λίφτινγκ που πέρασε από τη μάχη με τον Oberryn αλλά η πολλή σκόνη σε συνδυασμό με την προηγούμενη δήλωση άρχισε να μας προϊδεάζει για πολλά πράγματα. Από το ότι θα σφαχτεί με τον αδερφό του τον «The Hound», θα τους αφανίσει όλους ή ακόμα ότι έφτασε το τέλος για τον ήρωά μας. Πολλά μπορούν να συμβούν, ωστόσο ένα είναι βέβαιο. Θα γίνει της τρελής.

 

 

Υπομονή, έχουμε λίγους μήνες μέχρι το 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved